• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Bij de politie kwam vrijdagavond een melding binnen over een dame aan de Simon Stevinstraat die zwaar was mishandeld. Toen de politie daar eenmaal arriveerde troffen ze de vrouw met zware verwondingen aan het hoofd en ze klaagde over pijn in de rug.

Uit onderzoek bleek dat het slachtoffer ruzie had met haar vriend, waarop deze haar mishandelde. De vriend heeft haar met een voorwerp tegen het hoofd geslagen en in de rug geschopt. De man is hierna vertrokken. Het slachtoffer is naar de polikliniek gebracht voor medische behandeling. De politie onderzoekt de zaak.

5 reacties op “Vrouw zwaar mishandeld door vriend”

 1. Vrienden kies je zelf. Ongetwijfeld was dit de eerste keer en is het nu ex vriend. Blijft een schoft om andere mensen met lichamelijk geweld je mening op te dringen. Hier past naar mijn gevoel een zeer hoge straf, maar hij zal wel een beladen achtergrond hebben.

 2. Je bent geen “vriend” als je je vrouw/vriendin mishandeld, je bent wel een waardeloze zak.

 3. Weer een voorbeeld van crimineel machogedrag / primitieve agressie : nu geen grensrechter maar een hopelijk E X (!) vriendin ……… 🙁

 4. Triest geval, al zie ik dagelijks gevallen waarbij ik denk had deze dame niet wat kieskeuriger kunnen zijn bij het kiezen van haar vriend?

  Als je omgang zoekt met mannen van crimineel allooi moet je niet opkijken als zijn criminele inslag ooit ook eens tegen jou wordt gebruikt.

 5. Opsluiten en levenslang geven!!!