CURAÇAO – De politie is gisteravond rond 20.00 uur uitgerukt naar een woning in Klein Sta. Martha wegens een overval. Bij aankomst van de patrouille verklaarden de bewoners dat zij de honden ineens hoorden blaffen.
De 65-jarige bewoner nam poolshoogte toen hij werd verrast door drie gewapende mannen met bedekte gezichten. De mannen renden het huis binnen en dwongen de man op de grond te gaan liggen.

Roof
De overvallers eisten geld en juwelen. Ondertussen trok één van de mannen twee kettingen van de hals van het slachtoffer. De andere twee daders gingen in de slaapkamer op onderzoek uit en ontdekten dat de badkamerdeur op slot zat. Ze sloegen en schopten op de deur maar de 69-jarige vrouw deed niet open.

De buit
De daders pakten een tas waarin een som geld, een bankboekje, een sedula, enkele belangrijke documenten en een mobiele telefoon zaten. Vervolgens namen zij de benen. Het Overvalteam is een onderzoek gestart.

2 reacties op “Bejaard echtpaar overvallen”

  1. Lafbekken, laat ze een x bij mij over het hek heenkomen…
    Ben ik waarschijnlijk degene die achter de tralies gaat, maar hebben we wel een paar laffe overvallers minder op het eiland.
    Kan me hier zo boos over maken, bejaard stel overvallen.
    Oppakken, niet naar de gevangenis, meteen door naar een kamertje waar ik met een paar vrienden goed gesprek met ze heb.

  2. Moraal van Curacao zakt steeds en steeds meer..