• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Sheldry Osepa is geen feestbeest. Een surprise party die voor hem was georganiseerd bij het Curaçaohuis in Den Haag, viel dan ook niet in goede aarde bij de gevolmachtigde minister. “Ik heb altijd aangegeven niet in te zijn voor dit soort franjes. Kennelijk waren mijn woorden aan dovemansoren gericht.”

De vertrekkende minister klaagt op zijn Facebookpagina dat hij onder valse voorwendselen naar een zogenaamde personeelsvergadering is gelokt. “Bij het openen van de deuren van de Cola Debrotzaal werd ik verwelkomd met luid geschreeuw: surprise!”, schrijft Osepa.

Fade Away
“Niet dat ik niet dankbaar ben voor wat het personeel en de gasten allemaal de afgelopen periode hebben betekend, maar ik draaide me om en liep terug naar de werkkamer”, gaat de minister verder. “Mijne vrienden, ik herhaal, ik heb er helemaal niets mee. Door de functie ging ik wel naar feestjes van anderen die waarde daaraan hechtten. Ik heb begrepen dat de gasten vervolgens één voor één zijn weggegaan. Achteraf gezien een passend ‘fade away’ afscheid”, aldus Osepa.

29 reacties op “Osepa loopt weg bij ‘surprise party’ Curaçaohuis”

 1. HEEELLL ONBESCHOFT, WEER EEN AFGANG VOOR CURACAO. SCHANDE!!!!

 2. Vreem dat hand-onder-de-kin nooit heeft gereageerd op de vele beschuldigingen van het kwijtschelden van zijn grote studieschuld door de MFK. Wellicht kan iemand van de Stichting Studiefinanciering, al dan niet anoniem, daar duidelijkheid over verschaffen?

 3. Bij nader inzien heeft Osepa wel gelijk, feestje was niet terecht. De man heeft immers niets voor zijn land lunnen betekenen 😉

 4. Hij had wel wat met leuke reisjes!

 5. Als je niet tegen aandacht en kontakt met derden kunt, dan moet je geen volksvertegenwoordiger of MINISTER worden…!!!!

  Maar ja…..” Banana make monkey SWEETTTTT!” Is de bijpassende gezegde…..

 6. Als de evolutie zich voortzet wordt een van de volgende generaties Osepa geboren met de hand aan de kin in plaats van aan de arm.

  En wordt die generatie bij hun geboorte hun toekomstige studieschuld al kwijt gescholden.

 7. ONBESCHOOOOOFFFTTT! “Door de functie ging ik wel naar feestjes van anderen die waarde daaraan hechtten” Je medewerkers! Die hechtten er waarde aan om op een fatsoenlijke manier afscheid van je te nemen! Dan zet je jezelf over je frustraties heen en bedankt iedereen beleefd voor de verrassing.

 8. Typisch!!

 9. Hij is gewoon bang voor vragen over zijn MFK bende. LOL

 10. OSEPA RESPECT MAN RESPECT

 11. Hij heeft gewoon angst voor grote groepen mensen.Durft daar niet voor uit te komen. Behandeling gewenst.

 12. Als je personeel ondanks je getoonde aversie toch een afscheid organiseert, moet daar toch iets anders achter zitten dan een vrolijk feestje.

 13. Wat een zore loser! Niet eens de mensen waarmee je hebt gewerkt netjes een handje even!

 14. Het WEGLOOPVIRUS heeft weer een ‘slachtoffer’ compleet belachelijk gemaakt! 🙂

 15. Zo dwing je respect af. Een man van principes

 16. Wat een trieste LOOSER, typeert wel precies de “minderwaardigheidscomplex”-mentaliteit van hoop YU’s dus hij is wel op z’n plaats bij dit zooitje M(affia)FK!!!!
  Snel afvoeren die guy en een “normale” gevolmachtigd minister met manieren en begrip voor inzet anderen op die plek zetten !!!!

 17. Man met karakter

 18. Sheldry “vuist-onder-de-kin” Osepa wil zichzelf blijkbaar nog belachelijker maker dan hij al was.

 19. Zeer respectloos. Had hij niet 5 minuten kunnen blijven? Erg hoor.

 20. Kan hij niet waarderen, dat zijn personeel toch waardering heeft voor hem?

 21. Was hij maar weggelopen van de corrupte regering Schotte

 22. opgerot staat netjes

 23. Wat een loser. Sorry hoor maar je stelt je wel erg veel aan.

 24. Ehh…. wat heeft hij betekend???
  Het schiet mij niet te binnen.

  Overigens, wat een manieren heeft deze man. Typisch MFK.

 25. chic.

 26. Ik snap hem wel. Hij moet weg en iedereen staat te juichen..Dat is even slikken. Ik denk dat hij wel was gebleven als hij een zaal met huilende en treurende mensen had aangetroffen. 🙂

 27. Veel respect heeft hij dus niet ondanks dat het goed bedoeld was/is.

  Het zou hem juist sieren als hij gebleven was. 1x keer door een zure appel bijten kan geen kwaad maar ja, al is het voor je collega’s en niet een keer je principe(s).

 28. De manieren van een hork.

 29. Toen Osepa bij surprise zijn hele studieschuld kwijtgescholden kreeg door de MFK nam Osepa die surprise wel aan.

  All suprises are equal, but some surprises are more equal than others.

  Leg dat maar eens uit aan de Antillliaanse studenten die hoog rentende leningen moeten aflossen met een fractie van het luxe inkomen dat Osepa maandelijks opstrijkt.

  En… ‘vertrekkende minister’? Wanneer gaat deze laatste meeloper van Schotte?