CURAÇAO – Mambo Beach heeft de rechtszaak tegen huisbaas Cordelco (Curaçao Beach Resort) verloren. Mambo moet binnen een maand ruim drie ton huurachterstand betalen. Lukt dit niet, dan moet Mambo binnen een week ontruimen. Dit bevestigt Cordelco woordvoerder Brigitte Hoogerwerf.

Mambo Beach moet ook de proceskosten betalen. “We hebben een dagelijkse dispuut gehad met Mambo Beach, dat helaas is beland bij de rechter”, vertelt Hoogerwerf aan Versgeperst.com. “We hopen oprecht dat Mambo binnen een maand aan hun betalingen voldoet en dat de beachclub kan blijven.” Volgens Hoogerwerf garandeert Cordelco dat er een beachclub zal blijven aan het strand en Cordelco hoopt dat dit Mambo is.

Verbouwing
De eigenaar van de beachclub Henny van der Hek zei dinsdag tegenover Versgeperst.com dat er geen sprake is van faillissement of iets in die richting. “Er zijn wel problemen bij Curaçao Beach Resort“, zei Van der Hek. “Mambo loopt sinds de verbouwing helemaal op schema, maar de bouw van het Resort is enorm vertraagd. Iedereen kan dat zien. Wij huren het terrein van hen, maar actueel is er voor ons niets aan de hand.”

20121205vonnis 5 Dec.2012 Inzake Cordelco vs Mambo Beach

23 reacties op “Mambo moet drie ton huurachterstand betalen”

 1. Als je Henny van der Hek een hand geeft moet je daarna je vingers natellen want die man heeft de reputatie van pakken wat je pakken kunt.

  Na zijn faillissement kan hij wellicht toetreden tot de MFK, want hij is in alles een kopie van Gerrit Schotte.

 2. Aanpakken die handel. Al jarenlang loopt ie werknemers te bestelen.
  Inmiddels is al o eral beslag gelegd op zijn “bezittingen” dus je vraagt je toch af waar die 3 ton vandaan moet komen.
  Wat een LOL.

 3. @ Paul. Je wilt toch niet ontkennen, dat Henny ontzettend “populair” is in binnen- en buitenland?

 4. Je gaat trouwens een verbouwing aan terwijl je huurt en weet dat er een resort gebouwd gaat worden. Je weet dat je tijdens een verbouwing omzet misloopt, maar je huurt moet wel gewoon betaalt worden. Zou mooi worden als iedereen besluit ineens de huur niet te betalen. Tis godverdomme New Kids Turbo niet…

 5. @paul
  Dat Henny hier en bij het andere artikel een bak stront over zich heen krijgt, zal ie wel verdient hebben. 3 ton in 1 maand betalen is voor niemand leuk. Hij heeft jarenlang zn personeel bestolen, uitgeknepen en is wanbetaler geweest. Tof lopen doen en zich de koning te rijk voelen.
  Maar als Henny zon goedzak was geweest, dan hadden hier louter steunbetuigingen gestaan. Toch gek dat iedereen dit als een verdiende loon ziet.

  @verzijlbergen: Had gedacht dat jij dit wel vermakelijk zou vinden?
  Henny huurt toch ook van jouw compagnon, Pedro?

 6. @Martin, waarom hoor ik jou niet over de graaiende bestuurders van Curacao? de families van der Dijs, Dos Santos, Constancia en asjes?

  en waarom zeg je niets over de mensen van Curacao die miljoenen hebben openstaan bij de belastingdienst?????????????

 7. Heerlijk weer die lekere rascistische uitlatingen van Martin. Zwem toch naar de overkant

 8. Tjonge, wat loopt iedereen hier zijn ongegronde mening over henny van hek te geven. Die man is prachtig! Heb hem een paar keer ontmoet en geeft veel om Curacao en alle mensen die daar wonen en vakantie vieren en doet veel aan liefdadigheid. Deze man heeft zoveel voor Curacao gedaan en betekend, het is jammer dat de reactie’s hier zo negatief zijn terwijl er zoveel kanten aan een discussie zit. Voor mij is een ieder die hier zo negatief loopt te doen een dikke trieste loser!

 9. @ernst

  als je geen rekeningen betaalt,dan moet je gewoon boeten ,
  ook de normale burger moet rekeningen betalen!

 10. @Martin: tja, het is inderdaad veeeeeel beter dat het weer een illegale niet-Nederlandse vuilstortplaats wordt, net als vroeger of is dat van voor jouw tijd. . ?

 11. @verzijlbergen: je bedoelt een boegbeeld van de Curacaose onderwereld, in casu de horeca-maffia. . .

 12. drie ton huurschuld en dan zeggen dat er niets aan de hand is, whahahaha, geweldig deze oplichter, kan Skottie nog wat van leren. . .

 13. De verdorven mentaliteit van Van der Hek is al jaren bekend. Jatten, liegen en bedriegen is het motto van dit stel. In Nederland lopen er ook een aantal schuldeisers rond. Naar zijn eigen zoon kijkt hij niet om; een verjaardagskaartje of telefoontje kan er niet af. In- en in triest voor dit kind. Het wachten is nog op zijn persoonlijk faillissement, dan zou hij misschien gaan nadenken welk leed hij een ieder heeft aangedaan.

 14. Het is de vraag of alle sociale lasten, loonbelasting en ob afgedragen zijn aan de overheid! Hoogstwaarschijnlijk niet met zo’n grote schuld.
  Zo niet dan ligt er ook weer een stukje onvermogen bij de overheid die niet op tijd ingegrepen heeft.
  Waarom geen strenger beleid! Geen wonder dat er overheidstekorten ontstaan. E.e.a. gaat wel ten koste van de burgers.

 15. Mooi zo, ontruimen die handel en gauw oprotten naar waar je vandaan komt; Nederland.
  Dan hoop ik dat de volgende “huurder” in ieder geval niet een Nederlander is want die willen hier alleen maar snel hun zakken vullen, gewend als ze zijn aan hun graaicultuur, met absurde prijzen. Groetjes doei !! maar voor je vertrekt wel eerst afrekenen met de belastingdienst hier. Ook je zwarte geld.

 16. Vroeger riepen we het al “Hennie dommer kennie”.

 17. @ ernst, het kan toevallig zijn dat je ook Ernst heet maar ik deel je mening zeker niet. Triest dat op deze manier een boegbeeld van de Curacaose toeristen industrie onderuit wordt getrokken.

 18. ik herhaal mezelf overnemen voor een symbolisch bedrag?

 19. Zet de bier en de coctails dan ook maar op de rekening! Betaal volgende week wel….

 20. Van der Hek is gewoon een praatjesmaker en oplichter. Hij heeft geen rooie cent meer. Op zijn woonhuis is beslag gelegd door de bank, dus slaapt hij in een apartementje van vrienden. Op zijn auto en die van zijn vrouw is beslag gelegd en staan nu te koop tegenover de kerk van Janwe. Dus rijdt hij rond in een gehuurde Picanto. Op zijn zakelijke en priverekeningen is beslag gelegd door de belasting. Dus die 3 ton betalen binnen een maand kun je wel vergeten. En maar l*llen dat er niets aan de hand is !

 21. Game over voor van het Hek.

  Laat de jongens van Jan Thiel Mambo maar overnemen, dan keert de beschaving er terug en daarmee ook de veiligheid.

  Er worden nu dagelijks tientallen autoramen geimporteerd om de bij Mambo ingeslagen autoramen te vervangen.

  Overigens wel respect voor het Mambo wat van ‘t Hek heeft opgebouwd, ik heb er menig aangeaam uurtje doorgebracht, maar zijn aanpak is niet meer van deze tijd.

 22. Actueel is er voor ons niets aan de hand, (ex) werknemers liegen.
  Binnen een maand moet Naf. 300000,00 worden betaald!
  Ook als Dhr, van der Hek in staat is aan het vonnis te voldoen, lijkt mij dat er “actueel” wel iets aan de hand is. Als Mambo failliet zou worden verklaart ligt er voor Dhr. van der Hek een toekomst bij de MFK.

 23. boontje komt om zijn loontje