CURAÇAO – De politie kreeg gisteren rond 10.00 uur een melding dat er een verdachte auto stond in de buurt van een huis in Pannekoek. Een patrouille ging uit op onderzoek en trof inderdaad een auto aan die verdacht stond geparkeerd. Er zat op dat moment niemand in de wagen.

Terwijl de politie op onderzoek ging kwamen twee mannen tevoorschijn die in de auto stapten. De agenten gaven een stopsein, maar de mannen gingen er met een hoge snelheid vandoor. De politie zette de achtervolging in en wist de auto te stoppen ter hoogte van Rio Magdalena.

Aanhouding
De passagier stapte uit en rende weg. De agenten troffen in de kofferbak van de auto verschillende artikelen aan die waarschijnlijk verkregen zijn door diefstal. De twintigjarige bestuurder is wel aangehouden voor verdenking van diefstal. Alle spullen zijn in beslag genomen voor verder onderzoek. De verdachte is voorgeleid aan de hulpofficier die hechtenis gelastte gedurende het onderzoek.

Bewijs
De eigenaren van de gestolen artikelen hebben gistermiddag op de politiebureau van Barber hun spullen kunnen identificeren en bewezen dat het hun eigendommen zijn. De zaak wordt verder onderzocht.

3 reacties op “Verdachte diefstal aangehouden”

  1. neerschieten was beter geweest

  2. Goed zo!

  3. Hopi bon !!!