• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Premier Mark Rutte en minister Ronald Plasterk (Koninkrijksrelaties) hebben in het kader van het Koninkrijksconcert op 15 december, de premiers van Aruba, Sint Maarten en Curaçao uitgenodigd. Mike Eman, Sarah Wescot-Williams en Stanley Betrian reizen volgende week naar het Europese gedeelte van het Koninkrijk.

Dit jaar vindt het concert plaats in Rotterdam. De Caribische premiers zullen eerst een ontmoeting hebben met Rutte, Plasterk en minister Frans Timmermans van Buitenlandse Zaken.

6 reacties op “Betrian naar Nederland voor Koninkrijksconcert”

 1. Hoezo eerste vliegreis? Sint maarten al een paar x en ook Aruba! maar dat is natuurlijk niks vergeleken met Schotte.

 2. een reisticket op presenteerbladje is hem gegund!

 3. Nou, heeft hij ook een keer een snoepreisje, haha, zal wel een verkoelende ervaring worden. NL is inmiddels hopi blancu.

 4. Oppassen mijnheer Betrian, dat u niet de kant van Schotte op gaat die met het sprekend mantelpak Stella van Rijn, privefotograaf Ramsay Soemanta en schoonvader van der Dijs de hele wereld overtrok en het eiland financiaal aan de rand van de afgrond bracht.

  Dit is pas uw eerste dienstreis, maar u bent gewaarschuwd. Ik heb er alle vertrouwen in dat u uw reisgedrag niet laat ontsporen zoals Schotte dat wel gedaan heeft.

 5. Er zijn in Nederland warme mutsen genoeg 🙂

 6. Neem een wollen muts mee Stanley.