CURAÇAO – De Movementu Futuro Kòrsou (MFK) van ex-premier Gerrit Schotte heeft een nieuw bestuur gekozen. Afgelopen weekend werd besloten dat Amerigo Thodé de voorzitter blijft en Schotte is opnieuw gekozen als partijleider.

 

Er zijn verschillende nieuwe bestuursleden, zoals Sithree van Heydoorn, Ronald Rojer, Raythell Polanco, Churdur Elizabeth en Dorothy Janga. De MFK benoemde het maximale aantal bestuursleden dat mogelijk is volgens de statuten van de partij. De precieze functies van de bestuursleden moeten nog worden bepaald. De vorige bestuursleden Nasser El Hakim, Rudney Garmes en Carol Capriles hebben zich niet opnieuw verkiesbaar gesteld en ontbreken dus in het nieuwe bestuur.

17 reacties op “Schotte wederom partijleider MFK”

 1. http://mijnwetten.nl/paspoortuitvoeringsregeling-caribische-landen/hoofdstuk2/paragraaf6

  @ Kabesbruha, de geldigheidsduur van een diplomatiek paspoort is 5 jaar.

  Deze regeling over diplomatieke paspoorten zegt niets over intrekking gedurende de looptijd. Neem dus maar aan dat iedere minister die in het buitenland is geweest er een heeft. Dat verklaart ook de reislust. Zelfs ons winkeldiefje loopt er mee rond. En degene met veel MOT meldingen, en de FARC sympatisant en de verdachte in de Bientu zaak.

 2. @Renee @Maria

  De screeningswet is niet bedoeld om bestuurs- en/ partijleden van politieke partijen te screenen. Jammer genoeg, De screeningswet toets of iemand al dan niet tot minister of premier benoemd kan worden in een kabinet/ regering.

  Interessanter is te weten of Carol Capriles haar lesje heeft geleerd en ook gestopt is deze boevenpartij te financieren, zoals zij fors heeft gedaan. Dat zal anders “hopi plaka” schelen in de partijpot.

 3. Als meneer Hakim geen politieke functie meer bekleed hoe is het dan mogelijk dat hij een diplomatieke paspoort heeft.
  Moeten deze mensen dat niet inleveren als zij die functie(s) niet meer bekleden.
  Zit de interim regering of degenen die dit moeten regelen te slapen?

 4. @ Rignald. nee Sulvaran is niet beter (denk ik)

  Daarom zit er voor Sulvaran een dikverdiende schorsing in de pijplijn. Statuten van een partij bestaan nu eenmaal niet voor niets.

 5. Dat zijn clubleden vinden dat hij goed presteert is niet verwonderlijk, allen zijn met dezelfde stupide criminele saus overgoten.
  Veel plezier met jullie baasje!

 6. Het was net zo rustig geworden.Waarom kan die screening niet van te voren? Dat scheelt bepaalde mensen die er niet doorheen komen weer een hoop werk.

 7. @rita, nee Sulvaran is niet beter (denk ik) maar Schotte heeft afgelopen 10 jaar keer op keer bewezen dat hij in Bon Futuro thuishoort. dus zowiezo nooit meer Schotte!

 8. Even afgezien van het feit dat de corruptie werkelijk van deze partij afdruipt moet ik zeggen dat ik me kostelijk heb geamuseerd met het rariteitenkabinet Schotte de afgelopen 2 jaar.

  Het was theater van hoge klasse, het MFK circus van mislukte MAVO scholieren, mislukte winkeldievegges, mislukte politiemannen, milsukte hulpkoks, vaders van drugsdealers met hun mafia auto’s, vuurwapencollectie en bodyguards, allemaal door ons betaald.

 9. @rita: rita, rita, rita. . . waar zullen we beginnen. . .

  In de eerste plaats, het is SulVaran en niet SulBaran. Je bent in de war met het Spaanstalige fonetische verschijnsel dat de ‘v’ wordt uitgesproken als een ‘b’, maar niet als zodanig wordt geschreven.

  In de tweede plaats, maak je geen zorgen, ze deugen inderdaad geen van allen, jouw vriendjes van Movemento Futuro Korrupto en de Soprano’s niet, Sulvaran niet, de MAN niet, allemaal schorem en de aanhang is dom en voor een deel slecht.

 10. Is Sulbaran beter? Kijken jullie goed, laat Schotte even los en kijk naar SULBARAN.
  Dus jullie geloven echt dat Wiels eerlijk is verandert? Ik zie jullie wel biinenkort met een
  ander verhaal. BYE, BYE, Iwill see you SOON.

 11. Hoe zit het met de screening? Ontlopen zij deze?

 12. Is het inmiddels niet eens tijd om gekke Gerritje op te pakken en terecht te stellen voor zijn WANDADEN en het feit dat HIJ met die wandaden Curacao de AFGROND HEEFT INGEDUWD.

  Zo’n kleine en fragiele economie, welke door gekke Gerrit en zijn 40 rovers totaal is verwoest!

  MINSTENS 10 jaar onder curatele (op een eerlijke manier) geld laten verdienen en deze revenuen laten terugbetalen aan de Curacaosche samenleving!

  Idem voor Sheikh Hakim, die graaiende dikke reserveband Cooper, en ZEKER (machine)pistolen Paultje.

 13. Dat er nog zo veel mensen bereid zijn hun naam te grabbel gooien bij deze maffia bende.

 14. Wanneer gaat die Schotte naar Bon Futuro?

 15. We zullen Hakim missen, maar zolang hij zijn diplomatieke paspoort heeft kan hij in elk geval zonder controle op Hato doorlopen, las ik. Kan ook gunstig zijn voor de brillen import, want bagage van iemand met een diplomatiek paspoort zal wel buiten de invoerrechten blijven? Anders maar consul worden van Libanon, consuls betalen ook geen invoerrechten.

 16. Zo lang hij alleen maar partijleider is vindt ik het best, deze charlatan moet buiten de regering blijven. Het waarom moet iedereen nu toch wel pijnlijk duidelijk zijn.

 17. Laat ik het netjes en ingetogen houden: het is niet voor niets dat MFK-prominenten als Nasser El Hakim, Rudney Garmes en Carol Capriles zich niet opnieuw verkiesbaar hebben gesteld…… 😉