CURAÇAO – De politie heeft vrijdag in een woning in Seru Grandi een zestienjarige jongen opgepakt. In de woning waar de tiener verbleef werden onder andere tien pakjes met cocaïne gevonden. Gistermorgen deed de politie een inval in dezelfde woning en trof wederom drugs aan.

 
De agenten vonden ook wapens, kogels en een kleine weegschaal. De spullen zijn in beslag genomen voor verder onderzoek. De tiener wordt vastgehouden en verhoord.

6 reacties op “Politie vindt drugs bij tiener”

  1. Als dit Bryan Mariana gebeurd was, had hij gezegd dat hij geen idee had hoe die drugs steeds weer in zijn huis terecht komen.

  2. @J. Mulders lekker bezig. Die man is nog niet eens schuldig bevonden en jij veroordeelt hem al. Gelukkig ben jij geen rechter.

    Er kan nog zo’n luchtje ergens aan zitten, zolang een OM niet heeft bewezen dat iemand schuldig is, is hij/zij dat niet en er dient dan ook niet gesproken te worden alsof die persoon dit wel al is.

  3. 16 jaar?? Goh, vind ik nog oud, dacht het opleidingstraject hier al op je 10e begon. . ., maar misschien was hij ook al afgestudeerd.

  4. Ja maar zijn grote voorbeeld bryan Mariana doet ook aan drugs

  5. Je kan niet jong genoeg beginnen, als je een droom wilt najagen 🙁

  6. Helaas jong geleerd is oud gedaan, ongelooflijk! Zijn vriendenkring ook maar eens onderzoeken en met een bezoek (inclusief speurhond) vereren. Topje van een ijsberg en dat in de tropen.