CURAÇAO – Pueblo Soberano kiest zaterdag tijdens een congres van de partij een nieuw bestuur voor de periode 2012 tot 2014. De statuten van de PS schrijven voor dat elke twee jaar een nieuw bestuur wordt gekozen.

“Bij de laatste verkiezingen in oktober, heeft Pueblo Soberano in totaal 19715 stemmen gekregen. Dit betekent dat de beweging sterker is geworden”, aldus de partij. “De huidige ontwikkelingen en uitdagingen in ons land eisen meer van de PS.” Het statutair congres vindt zaterdag plaats in Sunscape Curaçao Resort en is alleen voor leden van de PS.

6 reacties op “Pueblo Soberano kiest nieuw bestuur”

  1. Hoeveel stemmen kreeg onze nieuwe minister president Tara Asjes-Prins?

  2. @chopie; kijk voor de grap even naar de berichten over het extra geld voor de BES. . . hadden jullie ook kunnen hebben, maar autonoom/onafhankelijk zijn in natuurlijk veeeeeeeeeeeel leuker!

    Hahahaha, succes!

  3. @chopie: ja, ik ben groen. . . en jij?

  4. Het zal wel weer de anders gekleurden zijn die reageren…..

    Soberano 4 life

  5. Dit valt in de categorie “hond of kat”. . .

  6. Het idee om regelmatig de top te wisselen, zodat er een natuurlijke verandering kan komen, is een goede zaak. Maar als de bestuurders van de partij alleen maar mogen doen en zeggen wat Wiels vindt, dan is het een loze bezigheid. De manier waarom hij ministers selecteerde en weer afserveerde geeft te denken. Hij sprak me ook te veel van IK dit, en IK dat, en IK zal. Welke andere woordvoerders van deze partij hebben we ooit gehoord? Een facade dus.