CURAÇAO – Twee mensen raakten dit weekend gewond in het verkeer. Een scooterrijder werd vrijdagavond omver gereden op de Gosieweg en een autobestuurder vergat voorrang te verlenen op de Rooseveltweg. Beide slachtoffers zijn inmiddels stabiel.

Vrijdagavond rond 18.30 uur wilde een scooter vanaf de Gosieweg richting Brievengat rijden. Een bestuurder van een stilstaande auto begon net te rijden toen de scooter voorbijreed. Hij verleende geen voorrang en reed de scooter omver waardoor de bestuurder op de grond viel. De scooterbestuurder werd naar de eerste hulp gebracht en bleek zijn linkerenkel te hebben gebroken door de val. Verder is hij ongedeerd.

Geen voorrang
In de nacht van vrijdag op zaterdag vond ook een verkeersongeluk plaats op de Rooseveltweg. Rond 01.15 uur rukte de politie uit en trof een man buiten bewustzijn aan op de weg. Ook deze autobestuurder had geen voorrang verleend. De man werd naar het ziekenhuis gebracht waar bleek dat zijn linkerbeen gebroken was. Ook hij is verder ongedeerd.

2 reacties op “Twee verkeersongelukken met gewonden”

  1. Het loont, wanneer er verkeersregels op de buis verschijnt.
    Positieve informatie, ook voor de kids

  2. Volgens mij wordt er niet aan iedereen geleerd wat voorrang verlenen is. Veel mensen denken dat ze voorrang hebben, vooral als ze uit een zijweg komen om op een voorrangsweg op te gaan.