CURAÇAO – Een 75-jarige dame is in de nacht van donderdag op vrijdag overvallen in haar huis aan de Djadostraat. Twee mannen hadden de keukendeur opengebroken en beroofde haar onder andere van haar sieraden en telefoon.

De politie arriveerde rond 03.00 uur op de plaats delict. Hier troffen zij de dame aan die uitlegde dat zij lag te slapen toen twee gemaskerde mannen haar overvielen. Haar gouden ketting werd door één van de overvallers van haar hals gerukt en ook haar ringen werden gestolen. De andere man maakte zich ondertussen haar telefoon en portemonnee eigen. Het Atrako Team heeft de zaak in onderzoek.

9 reacties op “Overval met geweld”

 1. Tja, daar gingen ze “vroeger” toch heeeel anders mee om. . . Iemand al trailers van de film Tula gezien, toevallig. . ? Ik loop langs het randje, ik weet het, hahaha, maar mag het een keer, met elke dag een smerige, laffe en geweldadige beroving. . .

 2. Een bewaker van een container met spullen met een geladen vuurwapen uitrusten lijkt een overdreven reactie op de criminaliteit, doch helaas lijkt het erop alle alle inwoners van Curacao tegenwoordig de functie van bewaker dienen te vervullen. Als het je de middelen ontbreekt hiervoor iemand in te huren zal je het dus zelf moeten doen. Het wordt tijd dat we allemaal een vuurwapen krijgen.

 3. Opknopen aan de hoogste cactus!

 4. Ik zou wel eens willen dat mensen voortaan criminele MENSEN niet vergelijken met honden.

  Honden doen dit niet.
  Alleen mensen doen dit.

 5. Als die oude tante de overvallers had neergeknald, zat zij nu in de bak? Of wordt er met leeftijd gediscrimineert? Jongeman schiet overvaller neer en wordt gearresteerd, oude vrouw doet hetzelfde en gaat vrijuit?
  Ik ben 65 en vraag me af of ik een pistool moet aanschaffen. Kan een jurist deze vragen beantwoorden? Dat mag hij anoniem doen. Graag reacties.

 6. Het is weer december en je moet toch mee kunnen doen met je buren, om aan te kunnen tonen dat je nog meer te besteden hebt.

  Grote lafaards zijn het, pak iemand van je eigen leeftijd.

 7. Ze worden steeds lager dan laag. Bij de gewone burger durven ze misschien niet meer, die bijt van zich af, dus dan maar de oudjes. Jamaloodin mag ik een UZI hebben met vergunning.

  Het word tijd voor een georganiseerde BURGERWACHT.

 8. Te triest voor woorden…

 9. Laffe honden zijn dit soort tuig.