CURAÇAO – Een videoconferentie is een moderne vorm van communiceren. Toch wordt het nog te weinig zakelijk gebruikt. Daarom organiseert Caribbean Video Conferencing (Carvicon) donderdag een informatiebijeenkomst over videoconferencing.

Bij wereldwijde organisaties is een videoconferentie niet meer weg te denken als communicatiehulpmiddel. Deze tijdbesparende oplossing zorgt voor de verduurzaming van bedrijfsactiviteiten die samengaan met de  verbetering van de bedrijfscommunicatie. Toch wordt er nog te weinig gebruik gemaakt van video conferencing, mede door de onwetendheid.

Informatie
Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor de informatiebijeenkomst. Geef je voor woensdag op door te mailen naar ron.oei@carvicon.com of bel naar 517 73 77. Deelname kost 15 gulden. Vanaf 16.45 uur kun je binnenlopen bij The Triangle, Hoogstraat 18-22 in Otrobanda. Om 17.00 uur start de informatiebijeenkomst in de meetingroom op de eerste verdieping, deze duurt tot 18.45 uur.

2 reacties op “Bespaar tijd (en geld)”

  1. Beste Johnnie,

    Klopt deels, we (Carvicon) hebben op Bonaire voor publiek gebruik een video conference room ingericht. Verder heeft (oa) op de BES eilanden RCN Video conference rooms, maar die stellen ze niet open voor gebruik door andere organisaties. Tot slot: Carvicon heeft een kwalitatief vergelijkbare oplossing, alleen het prijsplaatje is veel vriendelijker.

    Wil je meer weten: neem contact op via onze website!

  2. Goh, op de BES zijn ze daar al stukken verder mee……