CURAÇAO – Domeinbeheer gaat per december facturen verspreiden voor erfpacht over 2011 en 2012. De facturen zijn daarmee later verstuurd dan gepland en daarom is de vervaldatum van de factuur verschoven naar 1 februari 2013. Het is mogelijk om de rekeningen in maximaal zes termijnen te betalen.

De hoofdtaak van Domeinbeheer is om de overheidsterreinen te ontwikkelen en te beheren. De inkomsten van de erfpacht gaan in de schatkist van het land. Uiteindelijk worden de inkomsten terug geïnvesteerd in de samenleving, bijvoorbeeld via ontwikkeling van projecten die te maken hebben met huisvesting en infrastructuur.

2 reacties op “Domeinbeheer stuurt facturen erfpacht”

  1. Heb ze ook binnen voor 2 jaar, onder ALWEER een ander cribnummer…..en… ik woon er niet meer.
    In het verleden ook hemel en aarde moeten bewegen om te bewijzen dat een terrein niet bij mij hoorde, en nu problemen dat mijn ex ook aangeslagen word voor het terrein waar ik al jaren aantoonbaar voor betaal. Geen systeem of systematisch denken is hier de norm. Het wordt steeds duidelijker dat het bij de overheid zo links en rechts een zooitje is.

  2. ik heb ze al binnen zelfs die van 2012-2013 !!!! het gekke is dat ik alleen op dat adres niet meer woon sinds 5 jaar en alles al verrekend is met de belasting !