CURAÇAO – Onbekenden zijn vannacht een pand aan de Bulevar Gobernador Nicolaas debtrot op Bonaire, binnengedrongen en hebben een televisie en projector meegenomen. Diezelfde nacht was het weer raak en hebben onbevoegden 27 mobiele telefoons meegenomen uit een zaak aan de Kaya Caracas.

De politie kreeg vannacht wederom een melding binnen over vier autobanden die van een auto zijn afgehaald. De auto stond geparkeerd bij Chachacha Beach toen de dieven hun slag sloegen. Tot slot werd er ook die nacht een witte pick-up gestolen. De auto met kenteken 3105-V, stond geparkeerd voor een woning aan de Kaya Peridoto. De politie is een onderzoek gestart naar de diefstallen.

Informatie
De politie roept iedereen op die meer informatie heeft over de diefstallen, dit door te geven via telefoonnummer 717-8000. Tips of informatie kan ook anoniem worden doorgeven via telefoonnummer 717-7251

1 reactie op “Dieven slaan hun slag op Bonaire”

  1. Hallo waarom word er hier niks gezegd? Is het omdat bonaire gemeente van nederland is? Nu behoort bonaire tot de nette mensen en daarom geen slechte reactie meer he haha. Zielige mensen.