• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO –  Het wijkteam van Seru Fortuna en Mahuma hebben in het eerste kwartaal van dit jaar een aantal inbraken geregistreerd in de wijken Goede Hoop en Kura Piedra. In april is de recherche een intensief onderzoek gestart om deze zaken op te lossen.

Afgelopen woensdag heeft het onderzoek geleid tot de arrestatie van een zeventienjarige verdachte. De verdachte werd bij een huis aan de kaminda Turkuas, in de kraag gevat. Na verdere onderzoek is gistermiddag nog een zeventienjarige verdachte aangehouden bij een woning in Fortuna Ariba. De verdachten zijn voorgeleid en in hechtenis genomen terwijl het onderzoek doorgaat.

Aangifte
De politie verzoekt iedereen die in de omgeving woont en slachoffer is geworden van inbraak en/of diefstal aangifte te doen bij het rechercheteam van Mahuma/Seru Fortuna.

Informatie avond
De Wijkrecherche van Mahuma en Seru Fortuna organiseert vrijdag om 18.30 uur een infomatievond voor de wijk Goede Hoop. Tijdens deze avond verstrekt de politie informatie over de beveiliging van woningen en in de wijk. De informatieavond vindt plaats in het buurtcentrum van Santa Maria aan de Seru Fortunaweg 5.

3 reacties op “Inbraken Goede Hoop, Kura Piedra en omgeving”

  1. @john/@draw me out: het gaat al fout bij hun geboorte, dat is het probleem, als het milieu waarin je als kind terecht komt niet deugt, groei je op voor galg en rad. Het enige wat daarbij helpt is intensieve begeleiding vanaf het moment dat kinderen naar school gaan. Waarden en normen, gezond gevoel van eigenwaarde en trots, goede opleiding, perspectief, noem maar op. Wat noodzakelijk is, is een mentaliteitsverandering. Met alleen een beetje armoedebestrijding en af en toe een goed bedoeld projectje kom je er niet. Het probleem is structureel en diepgaand en dat moet dus structureel en diepgaand worden aangepakt.

  2. 17 is echt heel jong jammmer.

  3. Zeventien? Je vraagt je af waar het fout is gegaan.