• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Maar liefst 41 cruiseschepen zullen in december van dit jaar Curaçao aandoen als onderdeel van hun reis. De schepen brengen in die maand een recordaantal bezoekers mee: 72.272 passagiers zullen voet aan wal zetten in het centrum van Willemstad.

 
In de maanden oktober, november en december zijn er in totaal 75 cruiseboten die Curaçao aandoen. In totaal brengen zij 135.876 bezoekers naar het eiland. Het eerste schip dat in december de haven binnenvaart is de relatief kleine Star Flyer, met aan boord 170 passagiers. Aan het eind van december is het de beurt aan grote schepen: op de 26ste arriveert de Carnival Breeze met aan boord 3.646 toeristen en op de 28ste mag Curaçao de Adventure of the Seas ontvangen. Deze boot brengt 3.114 bezoekers naar het eiland. Ook komt de Caribbean Princess, met plaats voor 3.100 passagiers, vanaf volgende week dinsdag iedere week naar Curaçao.

16 reacties op “Topmaand cruises in aantocht”

 1. Dankzij mensen als Jandro ga ik niet meer naar de kerk. Ik zie daar altijd de grootste criminelen en leugenaars er scheinheilig te doen..

 2. @jandro,

  een positief persoon leeft niet met haat………..
  dus je bent een leugenaar of een komediant.

 3. @jandro: weer dat gezeur over god, je hebt zeker mijn antwoord op Rita niet gelezen? GOD WAS HERE, BUT HE LEFT EARLY!, zei een kennis van mij jaren geleden al, toen hij eens op Cur was en hij had gelijk, dit is letterlijk een ‘godvergeten’ eiland en er gaan de komende jaren helemaal niets veranderen en helemaal niet iedereen wil naar deze rots, was maar waar!

 4. @ jandro. Probeer positief te blijven mensen; dat het zo goed gaat in curacao.

  Hoe kan je mensen vragen positief te blijven, als jij zelf zo negatief bent? Vertel ons allemaal eens hoe goed het met Curacao gaat zonder leugens en onzin, als je kan.

 5. @Jandro:
  Zit jij aan de drugs of zo? Degene die blijkbaar haat ben jij zelf. Tiest.

 6. Erfenis van de vorige regering en niet van de PAR en dat mag ook eens een keertje gezegd worden.

 7. Kan mij niet schelen of het door schotte is of wie dan ook komt. Curacao is tha eiland waar iedereen naartoe willen. Probeer positief te blijven mensen. Ik begrijp dat jullie dit niet willen zien of horen omdat het niet door nederland komt dat het zo goed gaat in curacao. Curacao zal binnen de komende jaren heel veel veranderingen kennen. Weet je waarom omdat wij in god geloven in love en in onze kleine maar voor ons heel grote eiland. Niet aan geld en macht net als nederland. That’s the devils work. Maja 1 love Curacao keep it up. Let them hate. Laten ze maar haten Curacaoenaren.

 8. Jammer dat die overdekte skipiste pas in januari open kan gaan!

 9. Goed bezig curacao!!! (From Aruba)

 10. Erg jammer dat de cruise toerist weinig kerstsfeer zal aantreffen in de stad…….

 11. Bomboklad, dit gebeurt al jaren dus niks Schotte en niks Hakim, was zelf gids dus……….
  niet kletsen a.u.b.

 12. Hè, wat jammer nou dat Punda en Otrabanda geen kerstverlichting hebben 😉 Prutsers bedankt!

 13. en nu maar hopen dat de cruisetoeristen ook geld gaan besteden.

 14. dank zij onse lieve heer schotte !!

 15. Gerrit zal wel weer gaan roepen dat hij dit geregeld heeft door de klok te verzetten of dat soort onzin.

 16. Goed nieuws, ook voor de overvallers. . . hoop dat er genoeg (actieve) politie-agenten op de been zijn dan!