CURAÇAO – De politie is gisteren rond 12.30 uitgerukt naar de Wageningenstraat wegens een poging tot een overval. Twee medewerkers hadden net goederen afgeleverd bij een zaak in deze straat en waren met de eigenaar in gesprek toen een andere man het pand binnenliep.

 

Eénmaal binnen bedekte de man zijn gezicht met een muts en ging met vuurwapen in hand op één van de medewerkers af. Hij bedreigde de medewerker en eiste geld. Hierop rende de andere medewerker het pand uit. De verdachte rende achter hem aan en loste schoten in de lucht waarop de vluchtende medewerker struikelde en viel. Hierna nam de verdachte de benen. De politie heeft een gevonden huls in beslag genomen.

Onderzoek
Het Overvalteam onderzoekt de zaak en vraagt mensen die informatie denken te hebben over deze zaak, dit door te geven via telefoonnummers 8666-140/ 8666-192, 911 (24 uur) of het anonieme nummer 108.

 

5 reacties op “Poging tot overval eindigt in schietpartij”

  1. @John, ken jij nog huizen hier die NIET voorzien zijn van tralies, alarmsystemen en wat dies meer ?

  2. En overigens is schurken en nadenken een contradictio en terminus.

  3. @ art Ja dat denk ik ook… Met z’n allen aan de gun, daar wordt dit eiland pas echt gezellig van. Wel een water-resistente gun; kan ik er mee zwemmen, zie je!
    Denk toch na man, de enige oplossing is het handhaven van de wet die wapenbezit verbiedt. Voor die handhaving zijn op verschillende tijdstippen op dit forum al interessante ideeën geopperd…

  4. Als burgers zitten wij straks achter de tralies van onze ramen en porch ipv dat tuig in het gevang. Basta!!

  5. Opnieuw een geval waarbij de schurken ondanks een wapenverbod toch aan wapens komen. De werkelijke slachtoffers van zo’n verbod zijn de gewone burgers. Legaal met die handel zodat het volk tot op de tanden toe bewapend is. De schurken zullen vervolgens meermaals nadenken bij het overgaan tot overvallen en dergelijke.