• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het blijft dit jaar donker in Punda en Otrobanda. Volgens directeur van Downtown Management Organisation (DMO), Reygen Zuiverloon blijft de binnenstad verstoken van kerstverlichting. “Fundashon Pasku Fiesta di Luz heeft een nieuwe bestelling kerstverlichting gedaan, maar die is niet geaccordeerd.”

Zuiverloon maakte zich eerder al boos over niet werkende straatverlichting in Punda, maar maakt zich wellicht nog veel drukker over de afwezigheid van kerstverlichting. Tot twee jaar geleden was DMO verantwoordelijk voor de kerstverlichting in de binnenstad, maar sinds de organisatie geen inkomsten meer genereert uit parkeeropbrengsten is de kerstverlichting in handen van Fundashon Pasku Fiesta di Luz. Op de vraag van Zuiverloon wat er met de kerstverlichting van vorig jaar is gebeurd, heeft hij nog steeds geen antwoord van de Fundashon. Volgens Zuiverloon komt de ‘fiesta’ dit jaar zeker, maar zullen we het zonder de ‘lus’ moeten doen.

Zuiverloon in gesprek met Rick Hart van Radio Hoyer

8 reacties op “Geen kerstverlichting in centrum”

 1. Het moet niet gekker worden. Krijgen we binnenkort 41 boten met 17 duizend touristen en die gaan in het donker winkelen? Maar dat vindt meneer Van der Veer van Riffort vast niet erg. Want die doet er alles aan om de mensen binnen te halen, zelfs warme chocolade werd afgelopen donderdag uitgedeeld. Was echt heel gezellig. OOO den haag, wordt nu OOO punda, mooie dorp achter de barkjes, moet haast van huilen, want niemand die het ziet.

 2. @ Gijs Jij weet dus waar en in welke container de kerstverlichting is verstopt.
  Geef het toch terug. Kan het toch nog gezellig worden in punda en otrabanda en kunnen wij bij kerstlicht beroofd worden, kunnen ze nog zien wat de buit is. Ja toch?
  Dus wees sportief en vertel ons waar onze verlichting is. Wij gaan zoeken en jij zegt warm of koud. OK?

 3. De kerstverlichting van vorig jaar dient alleen maar uit de container te worden gehaald en te worden opgehangen.

 4. Awalek-tra is niet eens in staat om de normale straatverlichting te laten branden en bovendien valt er al jaren helemaal niets te vieren!

 5. Wie weet gaat er binnenkort nog wel bij iemand een lampje branden, wie de oude kerstverlichting per ongeluk heeft meegenomen naar huis.

 6. ECHT K A N S L O O S!

 7. Jaja de inkomsten ‘fiesta’ wil men wel, maar de uitgave ‘lus’ niet. Slimme jongens die ondernemers. Ik zou mijn inkopen gaan doen, daar waar het wel geregeld en gezellig is.

 8. Was er niet vorig jaar een gigantisch bedrag besteed aan verlichting, of was het in 2010?