CURAÇAO – ActionCOACH organiseert maandag van 18.30 uur tot 21.00 uur een gratis workshop voor ondernemers. De titel van de workshop is ‘6 Steps to a Better Business’ en de workshop laat ondernemers zien hoe zij stapsgewijs een succesvol bedrijf kunnen opbouwen.

 Met de ActionCOACH-methode werk je vernieuwend, praktisch en resultaatgericht. Met simpele strategieën op het gebied van sales, marketing, bedrijfssystemen en teambuilding worden verbeteringen gerealiseerd in omzet en winst. Het doel hiervan is dat de ondernemer een bedrijf opbouwt dat ook werkt zonder zijn of haar dagelijkse aanwezigheid.

Coaching
ActionCOACH is de grootste business coaching organisatie ter wereld met meer dan 1000 kantoren in 47 landen. Sinds 2009 is het bedrijf ook actief in het Caribisch gebied met vestigingen op Curaçao, Aruba, Suriname, Jamaica, Barbados, Dominica en Martinique. Als hoofdactiviteit heeft Actioncoach de individuele business coaching van ondernemers. Daarnaast biedt het bedrijf educatieve seminars en workshops. Om je aan te melden voor de workshop kan je bellen naar 737 09 56.

www.versgeperst.com