• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Volgens PS-leider Helmin Wiels ligt het nieuwe reageerakkoord over ongeveer een week klaar. Het is verder stil rondom de formatie. De onderhandelende partijen hebben afgesproken niet met de pers te praten totdat er witte rook is over een regeerakkoord.

Wiels legt uit dat er een ‘gentlemens-agreement’ met formateur Glenn Camelia is om geen mededelingen te doen aan de pers . De PS-voorman wil wel bevestigen dat er de afgelopen week en nog steeds door negen verschillende werkgroepen wordt onderhandeld over de problemen, bedreigingen en uitdagingen van de verschillende ministeries. Lopende en toekomstige zaken worden daarbij ook onder de loep genomen.

Wiels in gesprek met Rick Hart van Radio Hoyer

15 reacties op “Wiels: Over een week regeerakkoord”

 1. @ Jandro. Wiels probeerd zijn mensen slim te maken

  Zoals steeds kom je met onzin en leugens. Jij komt met theorie maar de praktijk is het tegenovergestelde. Bewijzen? Weet je hoeveel mensen er op Wiels (Schotte en Cooper) hebben gestemd na het echec van 22 maanden? Nou dan. Lees ook de reacties van de boberano’s rita, Peggy e.a. en je hebt nog meer bewijs.

 2. @t Wimpiri en Rignald

  Haha probeer je mij zo ver te krijgen om de dumb en dumber te zijn. Ik wil niet op jullie lijken of net als jullie denken sorry. En ja respect moet je verdiennen. Maar vertel dit eens: Verdient nederland respect? Haha Damn wat zijn jullie nou dom want ik weet dat jullie gelijk ja zouden zeggen. Slavernij door wie? ja nederland.
  Racistische zijnde tegen wat voor volk dan ook door wie? ja nederland Stelen van projecten die hier in curacao is bedacht door wie? oww ja alweer nederland. Dus als ik zo dom bent he dankjewel. Maar wat zijn jullie dan?
  In mijn boek zal nederland nooit en never nooit respect verdiennen want die zullen nooit veranderen. Jullie zijn dom want jullie zijn gehersenspoeld niet ikke. een medaile heeft 2 kanten. Maar jullie nemen aan dat de nederlandse pers of tv shows altijd enteger zijn. Ik volg nederlandse pers en die van curacao en daarom kan ik gedocumenteerd spreken. Kunnen jullie dat? Verstaan jullie papiamentu? Luisteren jullie naar de curacaose pers? tja he. In nederland heb je ook vriendjespolitiek he vergeet dat nooit. Word eens wakker. Wiels probeerd zijn mensen slim te maken omdat nederland curacaoenaren jaren lang dom hielden. Damn als jullie dit keer niet begrijpen dan zijn jullie gewoon hypocrieten. peace out. One Love Curacao

 3. Heeft iemand al een beetje vermoeden wie mp wordt

 4. De mediastilte van Rutte overgenomen, want in een democratie mag het volk niet alles weten. Grrrr.

 5. @ Jandro, doe nu eens één keertje niet zo dom, respect moet je verdienen en kun je “at gunpoint” opeisen maar opge-eist respect is reikt zover als de blik van je tegenstander. Zolang je dit niet begrijpt wordt het echt nooit wat met jou.

 6. Zojuist op FB van Black Lion:

  “Hmmm las net (nou jou vannacht) dat Wiels een media stilte heeft gevraagd, dus ja wij horen niets. Maar nu vraag ik me toch wel wat af.
  WAAROM MEDIA STILTE???
  Is er iets wat we nog niet mogen weten of als een konijntje uit het doosje wordt???

  Wat voert meneer in zijn schild?

  Momenteel zijn ze alle posten aan het verdelen en blijft er misschien iemand over. Ja precies onze (J)Asjes uit Volendam. Bij mij rijst nu het sterke vermoeden dat Wiels hem als MP gaat neer zetten. Volgens mij is er een bepaalt politiek spel aan de gang en mag de Media gewoon nog NIETS weten.

  Wiels weet drommels goed dat de Media hier meteen op zal springen. ”

  @BL: Dat denk ik ook. Ik denk nl ook dat als alles in kannen & kruiken is geformeerd -en alle ministersposten behalve AZ verdeeld- dan komt Wiels met het duveltje uit het doosje: ex-Statendictator Oliebol Asjes als PM!! Dan explodeert het volk 🙁 !!!

 7. Tja, Wiels.
  Over een jaar zal blijken dat we er weer ingetuind zijn, tenminste voor de meesten.
  Enkelen, waaronder ik, zien dat nu al en velen zullen het nooit zien…..
  9 werkgroepen, ook zo iets om opschepperig over te komen, we praten over het gemeentebestuur van een dorp van 150.000 zielen.
  De amateurs staan al weer in de startblokken om de zakken te vullen.

 8. Wie achteer Wiels gaat, is nog erger dan hem, of net zo n slechte man/vrouw.

 9. @jandro, de afgelopen 2 jaar was het kabinet totaal niet integer!

  oh ja respect moet je verdienen!

 10. @ Answer. Laat ik het hopen, dan eindigt dit jaar nog mooi ook.

  Een auto kan een turbo hebben maar Wiels beslist niet. Heb geduld en weten we over 4 jaar meer.

 11. Slim. Zo kan hij in alle rust Oliebol Asjes als MP voorstellen.
  Kan daarna de bevolking protesteren als het wil, het akkoord is dan al bereikt.

  GEEN ASJES ALS MP 🙁 !!!

 12. Goedzo. Ga zo door en kom met een integer cabinet voor curacao. Zo kunnen wij voor curacao werken en respect in eigen land eisen en ook in de koningrijk. 1 love curacao

 13. WAT SPREEKT DEZE MAN , NADA NIKS ,ONZIN,

 14. Klinkt allemaal positief en misschien is dat nu net het enge. Zou hij zich dan toch echt gaan inzetten voor het Curaçaose volk? Laat ik het hopen, dan eindigt dit jaar nog mooi ook.

 15. Wat klinkt er uit de mond van Wiels? ‘gentlemens-agreement’?

  Voor hoe lang???