CURAÇAO – Een politiepatrouille is zaterdagnacht om 03.12 uur uitgerukt naar een parkeerterrein van een winkelcomplex aan de Gosieweg. Bij aankomst troffen de agenten een man aan die op zijn rug lag. De man was zwaar gewond aan zijn hoofd en bloedde hevig. Hij gaf geen teken meer van leven.

 
Kort daarna arriveerde een ambulance om medische hulp te verlenen. Uit het voorlopig onderzoek is gebleken dat de voetganger is aangereden door een auto die daarna om nog onbekende reden is doorgereden. Het slachtoffer heeft ernstige verwondingen opgelopen aan zijn schedel, heup en linkerbeen en is ter plaatse overleden aan zijn verwondingen.

Bestuurder
Rond 04.45 uur heeft de politiearts de dood vastgesteld van de man. In opdracht van de Officier van Justitie van het Openbaar Ministerie is het lichaam in beslag genomen voor nader onderzoek. Omstreeks 11.45 uur meldde een 45-jarige man zich bij het departement van Verkeer en verklaarde dat hij de bestuurder van de auto is. De bestuurder zei dat hij niet wist dat hij een persoon had geraakt met zijn auto. De auto is in beslag genomen voor onderzoek. De verkeerspolitie onderzoekt de zaak.

Informatie
De politie roept iedereen op die denkt informatie te hebben over het ongeluk of het heeft zien gebeuren. Tips of informatie kan worden doorgegeven via telefoonnummer 8666-134, 8666-137 of 8666-140 tijdens kantooruren, 911 (24 uur) of 108 (anoniem).

6 reacties op “Verkeersongeluk met dodelijke afloop”

  1. @napoleon: reden te meer om je rijgedrag daar dus op aan te passen!!

  2. Sommige stukken van de Gosieweg zijn ‘s avonds / ‘s nachts stikdonker en er lopen daar regelmatig wandelaars langs/op de straat. Wie is er zich nog nooit rot geschrokken van een wandelaar die opdoemtt langs/op de weg in het donker op welke locatie dan ook? Daar DOW de afstelling van koplampen nooit controleert, alléén het betalen van de keuring is belangrijk, wordt je ook vaak nog eens volledig verblind door de (‘blauwe’) koplampen van een tegenligger tijdens het autorijden!!

  3. In dit geval is het ook nog een keer “dood door schuld”, dus met een beetje pech voor hem raakt hij een paar jaar zijn rijbewijs kwijt en mag hij een jaar bon futuro.

  4. @rita: eh ja, dat hij niet wist “dat hij een persoon had geraakt”, nee, hij dacht zeker dat het een boom was die zo maar ineens daar op een parkeerplaats uit de grond was geschoten. Die malloot was gewoon straallazerus en toen hij de volgende middag weer een beetje bij zijn positieven was, realiseerde hij zich wat hij gedaan had en meldde hij zich, in een poging om zijn gevangenisstraf te ontlopen, want zelfs op Cur is “hit and run” een misdaad en geen overtreding.

  5. ongerust begrijp jij wat die veroorzaker heeft verklaard?

  6. Die malloot had niet gemerkt dat hij ‘iets’ geraakt had. . . maar hij meldde zich blijkbaar zo maar, hoewel hij zich niets kon herinneren. . . nee, die moest natuurlijk eerst “detoxen’,pfff