• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – PAR wil nog steeds aanschuiven aan de onderhandelingstafel van Pueblo Soberano, PAIS en PNP. Dat zegt PAR-Statenlid Zita Jesus-Leito tegenover Radio Hoyer 2. De partij heeft deze week een brief gestuurd aan formateur Glenn Camelia en wacht op antwoord van de partijen.

Volgens Jesus-Leito staat de PAR open voor het eventueel instellen van een transitiekabinet. “We hebben een brief gestuurd en nu is het aan de partijen om te laten weten of zij ons aan de onderhandelingstafel willen ontvangen. Het is ja of nee.”

7 reacties op “PAR wil nog steeds onderhandelen”

 1. @ YWN. Zou je je verhaal even door de fact checker kunnen halen, zodat het tot de helft kan worden gereduceerd?

 2. PAR blijft gewoon aan de kant, en ik snap ook niet geoed waarom ze mee willen doen.
  Het wordt nu alleen minder en er komt ellende van.
  Plasterk hoeft niks te doen want het geld is op.
  Curacao loopt vanzelf vast.
  Met dank aan Schotte en Wiels

 3. Tja, geen nieuws is blijkbaar ook nieuws. . . Plasterk dreigt inmiddels met ingrijpen, haha, geweldig, lekker re-koloniseren die handel! Eh, ik bedoel, onder curatele stellen. . . sorry!

 4. Beste mensen van de PAR, jullie zijn te arrogant en te langzaam met besslessingen maken.

  Je zou denken dat na de groete nerderlag tijdens de verkiezingen, dat jullie hiervan zouden hebben geleerd, maar dat blijkt niet zo. Jullie trage manier van werken en arrogantie gaat jullie de kop nog verder kosten.

  De PAR is typerend voor vriendjespolitiek en corruptie, daar was het volk van Curacao dus zat van tijdens de verkiezingen. Jullie opositie voering was nihil en onder de maat te noemen.

  Het is tijd voor de PAR om zich te ondoen van oude dinosaurisen met achterstallige gedachten. Tijd voor vernieuwing en echt beleid voor het volk van Curacao.

  Niet dat de huidige coalitie van PS, PNP iets voorsteld, alleen grote mond maar geen inhoud. De heer Wiels is typerend voor het inspelen op de dommheid van het volk en op hun gevoelens. PNP heeft al helemaal geen aanwezige intelligencie om maar iets te betekenen, en zal daardoor een marionet worden van Wiels.

  Mischien kan PAIS wat goeds met zich mee brengen, wel maken ze de fout om te willen regeren met PS. Deze coalite is gedoemd om te falen en na de aankomende reger blunder van PS (Waarin duidelijk zal worden dat Wiels niet kan regeren maar alleen een groete bek heeft), zal PAIS is het rijtje staan van capitale blunders van de regeringen van Curacao.

  PAR stop met smeken om te regeren, jullie verlangen je op een nieveau van MAN, die met alles mee praat en draait zolang ze maar het geld voor infrastructuur kunnen jatten. Het is tijd voor de PAR om een statement te maken en te laten zien dat zij alleen regeren op basis van morele principes en niet door gelegenheidspolitiek.

  PAR staat voor aansluiting met Nederland, ja kamp, PS staat voor autonomie die niemand wilt, nee kamp. PAR staat voor een Curacao. PS staat voor negers en blanken, yin, yan, slaven en colonizators, kortom verdeeldheid. Jullie agendas zijn onverenigbaar, waarom dan samen willen regeren?, omdat er weer geld gemaakt kan worden?.

  Het zal blijken dat PAIS trouwens ook hier is om geld en niet voor het belang van het volk. Let op dit bericht, het komt allemaal uit: De corruptie en vriendjespolitiek van de MFK, zal zich voorzetten in PAIS.

  Let op, mensen die het niet reden in het bedrijfswereld, die gaan de politiek in, daar kunnen ze graien en geld maken zonder studies, zonder moral en zonder consequencies, aangezien het OM niemand straft voor corruptie. Redt je het niet in de echte wereld, dan ga je de politiek in. En daarom zal Curacao nooit uit een put alleen kunnen komen, omdat we incapabele mensen hebben in de regering zonder kennis van zaken.
  YWN

 5. Wiels heeft nu paar ministerposten en is bang voor “concurrentie’ van WEL capabele ministers van PAR. Dan vallen zijn falende marionetten teveel op naast NORMALE INTEGERE BESTUURDERS !!!
  HOPI TRISTU we blijven zitten in het moeras met een giga-slangenkuil van list & bedrog !!!!

 6. Het duivels spel kan aanvangen met Wiels voorop/duurt nog geen half jaar.

 7. Gepasseerd station. Aansluiten aan de koffie met Schotte is nog mogelijk