• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Vertegenwoordigers van de partijen PS, PAIS en PNP en onafhankelijk lid van de Staten, Glenn Sulvaran, kunnen rekenen op de medewerking van het interim-kabinet. Dat verklaarde interim-minister-president Stanley Betrian gisterochtend tijdens een presentatie van de Raad van Ministers (RvM).

De presentatie, die ging over de huidige situatie waar Curaçao zich in bevindt, vond plaats op verzoek van formateur Glenn Camelia. De grote afwezige tijdens de presentatie was de PAR.

Open deur
De RvM heeft een uitvoerige presentatie gegeven over de huidige stand van zaken, waarbij de financiële situatie de boventoon voerde. Betrian heeft aangegeven dat de deuren altijd open staan en dat de formateur en de vertegenwoordigers op elk moment vragen kunnen stellen of een verzoek kunnen indienen voor meer informatie.

6 reacties op “PS, PAIS, PNP en Sulvaran bij RvM”

 1. uit de funtus oud Loosdrecht gebracht naar het///?

 2. Alleen bagger??

 3. Ik hou het kort, Wielemien kan niks en werd ook nooit niks.

 4. Ze zitten er niet zo vrolijk bij. Na de verkiezingen konden ze hun vreugde niet inhouden. De PS had toch als coalitie genoot in de vorige regering wel kunnen weten hoe de vlag er bij hing? Deze club is niet blij en daar willen ze de PAR niet bij. De komende jaren is het niet meer schuld van de PAR maar van PS. Die liet het ontstaan. Wiels, Asjes, bedankt!

 5. @ De grote afwezige tijdens de presentatie was de PAR.

  De PAR was ook niet uitgenodigd dus ik neem aan niet welkom. De formateur heeft daarmee de nodige duidelijkheid aan de PAR verschaft.

 6. ik hoop dat deze meeting tot vruchtbare samenwerking zal leiden.
  dit eiland heeft rust nodig en moet weer een eenheid zien te worden.
  geen verdeeldheid meer zaaien, maar proberen om met zijn allen hier aan te werken.
  geen groepen buiten sluiten, maar opnieuw proberen vertouwen in elkaar te krijgen.