• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een Nederlandse vrouw die schijnhuwelijken in Groot-Brittannië heeft georganiseerd, moet de cel in. Een rechtbank in Manchester veroordeelde haar vrijdag tot vier jaar gevangenisstraf. Dat meldde de BBC. De 45-jarige Nederlandse heeft negen Antilliaanse vrouwen laten overvliegen naar Groot-Brittannië.

Daar trouwden ze voor een vergoeding van ongeveer 3000 euro met illegalen uit Nigeria. Die kregen daardoor een legale status.

Nephuwelijken
Vaak waren de Nigeriaanse bruidegommen al getrouwd in eigen land. Hun echtgenotes konden door de nephuwelijken naar Groot-Brittannië verhuizen. Daar deden ze zich dan voor als de Antilliaanse vrouwen, met Nederlandse identiteitsbewijzen die werden achtergelaten. De vrouw was gearresteerd in haar woning in Rotterdam. Eind juli werd ze uitgeleverd aan Groot-Brittannië.

© ANP, alle rechten voorbehouden

9 reacties op “Organisator schijnhuwelijken cel in”

 1. @ jandro, grappig zo’n stelling, hoe moet een donker gekleurde vrouw geboren in Suriname dan beschreven worden ?

 2. Haha opeens is die nederlandse vrouw van surinaamse afkomst he. Ik wist gelijk toen ik die titel las dat iemand hier het nederlandse vrouw gedeelte zou gaan veranderen naar een andere ras soort. haha jullie nederlanders denken dat jullie niks fouts doen he haha pff. Echte Racisten zijn hollanders en dat kan je gelijk hieraan merken. Zielig man pff.

 3. Wanneer worden de schijnhuwelijken van Schotte eens aangepakt?

  Die ruilt steeds zijn liefje in als hij zich bij een nog rijkere schoonfamilie kan binnenpraten.

 4. En van wie hebben zij het geleerd,ja van de makamba,dit spel werd al gespeeld met marokaantjes , turken en spanjaarden,bracht 10.000,00 florijnen op, toen- der- tijd op~!/

 5. De aangehouden ‘Nederlandse” vrouw is een allochtone Surinaamse vrouw. Is bekend in Rotterdam. Trouwens ook Surinaamse vrouwen en mannen doen aan schijnhuwelijken met Afrikanen. Nog niet zo lang geleden zijn er ook een heel stel surinamers in de Bijlmer opgepakt vanwege schijnhuwelijken met Ghanezen. Maar de zogenoemde Antillianen krijgen de naam. Dat wordt heel bewust zo gespeeld door de media in Nederland. De bedoeling is verdeel en heers tussen Antillianen en Surinamers.

 6. @Loko Loko, ja het is moeilijk uit te vinden wie er achter zo’n Nederlandse man of vrouw zit. Af en toe wordt er een tipje van de sluier opgeligt, zoals bij die Nederlandse man van Surinaamse afkomst die van de week in Venezuela werd gepakt voor drugsmokkel. Het wordt wel steeds grappiger, straks staat er, Nederlandse vrouw van Dominicaanse afkomst.

 7. @caribbeancynic,
  En maar hopen, tegen beter weten in, dat die “Nederlandse vrouw” een autochtoon is.
  Het zijn Curacaose hoeren die deze streken uithalen. Op Curacao gebeuren die schijnhuwelijken al heel lang. Met Dominicanen vooral. Ook Curacaose mannen lenen zich hiervoor. Trouwen met een Dominicaanse hoer voor NAf. 1.000 !!! . De Dominicaanse dames halen dan hun kinderen en andere familie leden uit Rupublica Dominicana naar Curacao en soms gaan ze door naar Nederland. Vaak gaan ze hier hun beroep uitoefenen bij de verschillende bekende snacks. Ze kunnen toch niet gedeporteerd worden. Bovendien de controlerende politie en immigratie ambtenaren lusten ook wel zo’n dame af en toe, zeker wanneer die gratis is. Lang leve de aids en alle andere smerige ziektes.

 8. 4 jaar Britse cel staat gelijk met 12 jaar Nederlandse cel en waarschijnlijk dat 4 jaar daar vier jaar is. Nu de bruiden nog !

 9. Met ‘Nederlandse vrouw’ wordt waarschijnlijk ‘Europees Nederlandse vrouw’ bedoeld? Want die Antilliaanse vrouwen hebben (hadden) toch ook een Nederlands paspoort?