CURAÇAO – De 34-jarige D.B. is gisteren veroordeeld voor het misbruiken van zijn twaalfjarige stiefdochter. D.B., geboren in Suriname, werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van 24 maanden, waarvan zes voorwaardelijk met een proeftijd van drie jaar.

8 reacties op “Man veroordeeld in misbruikzaak stiefdochter”

 1. @Makamba is dus ook oerstom. Geen enkel YDK heeft gekankd over het rechtssysteem, ook al is het een uiterst onrechtvaardige. Het is juist jouw landgenoot ‘Ongerust’ die schold over het volgens hem “bekankt Curacaouse rechtssysteem”. Als je niet kunt lezen wat je eigen landgenoot schrijft, waarom reageer je eigenlijk dan? Zowel Waarheid als Anonymous voelden zich gedwongen om Ongerust er op te wijzen dat Curacao en ook Aruba, geen eigen rechtssteem kent. Het is het Nederlands recht dat nog steeds heerst op de eilanden stomkop! Bovendien mogen kolonies geen eigen rechtspraak ontwikkelen, zeker niet als ze nog steeds in het bekankt koninkrijk zitten. Dat zou een slimme makamba als jij toch wel moeten weten? is het niet?

 2. @ Anonymous, jullie hebben zo langzamerhand zeker al 50 jaar de gelegenheid gehad jullie eigen rechts-systeem op te bouwen, maar waren daar te dom of te lamlendig voor. Nu jullie het niet eens zijn met een uitspraak van een rechter heeft het “systeem” het gedaan. Zorg dan eindelijk eens voor jullie eigen systeem en leg niet weer de schuld bij iemand anders of je moet er genoegen in scheppen jezelf en je eilandgenoten voor incompetent uit te maken.

 3. De rechtszaak vond overigens plaats in Aruba. Alleen Ongerust weet het niet. In zijn onbeschrijfelijke haat tegen alles wat Curacaoenaar is, heeft hij verzuimt te lezen dat het een Arubaanse zaak betreft. Maar niettemin is ook de rechtspraak in Aruba puur Nederlands.

 4. Is Ongerust nou oerdom of oerstom? Kies maar. Er bestaat geen Curacaous rechtssysteem, maar het is puur Nederlands recht met Nederlandse rechters die de zogenaamde Curasouse rechtsspraak bestieren. Heb je het ook door Ongerust?

 5. Oh jah, slecht curacaose rechtssysteem met rasechte nederlandse rechters he. Neem me niet kwalijk, maar dit is wederom de waarheid.

 6. het is heeeel weinig
  buiten straks, gaat hij weer in de fouten
  deze mensen moeten levenslang krijgen

 7. Ben benieuwd hoe de straf uitvalt als het gaat om een kind van een rechter. . .

 8. 18 maanden zitten voor een kind een levenslang trauma bezorgen. Bekankt Curacaose rechtssysteem, jullie hebben het weer helemaal begrepen! Wat een stelletje minkukels!