CURAÇAO – De politie is gistermiddag rond 15:45 uitgerukt naar de Heelsumstraat door een melding die bij de centrale binnenkwam van een overval. Bij aankomst zag de politie twee mannen die op de vlucht waren. Deze mannen kwamen overeen met het signalement dat het slachtoffer had doorgegeven.

Toen de mannen de politie zagen, vluchtten ze beiden in verschillende richtingen. De politie zette meteen de achtervolging in en kon één van de verdachten aanhouden. De 24-jarige verdachte moest met geweld worden overmeesterd. Tijdens de achtervolging heeft de politie ook waarschuwingsschoten gelost, maar de andere verdachte wist te ontkomen.

Tuinmannen
Het slachtoffer vertelde de politie dat de twee mannen aangeboden hadden zijn tuin schoon te maken. Toen hij het hek voor hen opende hebben ze geprobeerd de man de overvallen. Het slachtoffer begon te schreeuwen waarop de twee verdachte mannen lopend op de vlucht sloegen. Later heeft de politie een zwarte tas gevonden waarin een vuurwapen zat. De politie vermoedt dat deze tas door één van de verdachten is weggegooid tijdens de vlucht. Atrako Team heeft de zaak in onderzoek.

 

4 reacties op “Overvaller in de kraag gevat”

  1. Die zwarte tas met daarin een pistool, was de zak van Sinterklaas.

  2. altijd goed nieuws als er weer een crimineel minder los loopt.

  3. Goede actie van de politie!

  4. Nu nog die tweede nog achter de tralies zien te krijgen. Is er eigenlijk nog wel plek in de gevangenis van CRIMICAO?