CURAÇAO – Het was een drukte van jewelste vandaag aan de kades van Curaçao. Vijf cruiseschepen meerden aan met daarop bijna 12.000 toeristen uit heinde en verre die een dagje op ons eiland vertoefden.

 

De toeristen bezochten voornamelijk Punda en Otrobanda waar speciale maatregelen waren genomen om de veiligheid te waarborgen en de toeristen een leuke dag te bezorgen. Zo traden er verschillende bands op verdeeld over de stad en was er politie te fiets en te voet om een oogje in het zeil te houden.

Fotograaf Bea Moedt vloog de lucht in om wat prachtige kiekjes te schieten van de cruiseschepen.

 

5 reacties op “Druk bezochte haven”

 1. de 5e zit op bullenbaai…. voor ieder informaties

 2. Inderdaad mooie foto’s!!
  @ Marco & Robert de Jong: “Havenmeester Marlon Laroche laat weten dat het cruiseschip aan de Megapier vanmiddag om een uur weer is vertrokken en dat daarvoor in de plaats het vijfde schip om twee uur binnenkwam.” Info van de Amigoe.

 3. Als er van die 12.000?? nu eens 1000 vanaf komen. dan is het veel aruba en sint maarten zijn vaak beter bezocht wat betreft van boord af komende de toeristen.

  Ben benieuwd naar de ECHTE cijfers van mensen die van boord kwamen en ECHT iets kochten op Dushi Curacao. Dat is de realiteit denk ik dan maar.

 4. Mooie foto’s vanuit de lucht, doet me direct denken aan mijn verblijf van een jaar op curacao. Enkel ik zie maar 4 cruiseschepen. Zal de 5e al uitgevaren zijn.

 5. Ik mag mischien een daagje ouder worden, maar ik zie er maar vier…
  Maar beter als September.. toen waren er de hele maand maar twee!