• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton, heeft gisteren een felicitatie boodschap aan de Surinaamse regering verstuurd in verband met Onafhankelijkheidsdag (Srefidensi). Dit meldt Waterkant.net. Srefidensi wordt jaarlijks door de Surinamers gevierd op 25 november.

Boodschap Hilary Clinton:
“Namens president Obama en het volk van de Verenigde Staten, ben ik erg blij om de beste wensen te sturen naar de mensen van Suriname bij het vieren van 37 jaar onafhankelijkheid op 25 november 2012.

Onze twee landen delen een rijke traditie van culturele en religieuze diversiteit, welk de basis vormt voor een betere toekomst. Uw inspanningen om uw natuurlijke hulpbronnen en milieu te beschermen zijn een voorbeeld voor anderen. Door middel van de Caribbean Basin Security Initiative zorgen onze twee landen voor meer veiligheid voor de bevolking van de regio, als ook het versterken van de democratie, de rechtsstaat en transparante overheid en de uitbreiding van de mensenrechten.

“Ik wens u een gelukkig, veilig en welvarend onafhankelijkheidsdag terwijl u geniet van een aantal van Suriname’s festiviteiten welke voor de eerste keer in Nickerie, worden gehouden.”

2 reacties op “Clinton feliciteert Suriname met Onafhankelijkheidsdag”

  1. @t Ongerust

    Damn jonge heb je geen leven ofzo? Alleen maar negatieve dingens over iedereen schrijven. Shit man zoek een leven ofzo.

  2. Tja, hoe zeggen ze dat ook alweer. . boefjes en boefjesmaat. . ? Ze heeft zeker niets anders te doen, nu Obama de Aziatische As van het Kwaad afreist. . .