CURAÇAO – Dieven op Bonaire hebben  van het weekend aardig huisgehouden op het eiland. Zo werd er in verschillende woningen ingebroken en werden er twee pick-ups gestolen. De politie is bezig met een diepgaand onderzoek naar de voorvallen.

 
De dieven bezochten gedurende het weekend Kaya Caribe, Kaminda Onima, Karpata, Kaya Randolph Statius van Eps en Kaya Saramaca. Hier namen de dieven verschillende eigendommen weg.

Pick-up
Daarnaast bezochten ze zaterdagnacht Kaya Amsterdam, waar ze een Mazda pick-up met het kenteken 2578-V meegenomen. Vervolgens reden ze door naar een woning in Sabadeco Ridges, waar ze een Toyota Hilux voorzien van het kenteken 4226-V buitmaakte. Slechts enkele uren later, rond 06.30 uur, kreeg de politie een melding binnen van een grote brand op het veld Rudy Boezem in Noord Saliña. Bij aankomst bleek het te gaan om de twee gestolen pick-ups.

2 reacties op “Druk diefstalweekend voor Bonaire”

 1. Haha!! Een diepgaand onderzoek …………… !!??
  What a joke !!

  In september 2011 is mijn totale huisraad (maar dan ook echt alles, tot aan de fototjes van mijn opa en opa!), generator, zonnepanelen, accu’s, converters, schilderijen, beelden, etc etc gestolen. Ik ben 4 dagen bezig geweest met de aangifte: foto’s, vinderafdrukken, sporenonderzoek, etc etc, met 2 rechercheurs uit Nederland. Die waren vervolgens weer gevlogen naar Nederland, na het 4 maandelijks te duur betaalde uitje naar Bonaire om aldaar de collegae te ondersteunen.

  Toen ik een maand geleden, na streng aandringen en 6 personen gesproken te hebben, op het bureau om een kopie van mijn aangifte vroeg omdat ik in ieder geval dan kan aantonen dat ik documenten opnieuw moet aanvragen, keek men mij aan alsof ik alle zendmasten van Radio Nederland in m’n eentje verwijderd had! Wat een organisatie, wat een ongeinteresseerde productieloze volledig passieloze losers open daar rond in die overheidssector: geen passie, geen respect, geen service, geen eerlijkheid en geen drive, alleen maar vegeteren en loze pubicaties in de karnten van “er wordt een diepgaand onderzoek gestart ………..”!

  Bah ik heb er geen woorden voor …………… ziek- en misselijk makend!
  Maar gelukkig heeft de overheid zelf geconstateerd dat de inwonders van Bonaire vinden dat de service naar de inwonders verbeterd is ………………….
  Drumi Drumi ……………….

 2. Wat De politie is bezig met een diepgaand onderzoek naar de voorvallen, of ze hebben boter op hun hoofd of blijven in de AC zitten maar sinds 10-10 is het hommelus en gebeurd er niets. Op z’n Arabish afhandelen , stelen hand eraf nog een keer stelen andere hand eraf. is nog goedkoper dan de gevangenis, en niet op conto van de gemeenschap.