• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Elf Statenleden hebben vanmiddag de intentieverklaring getekend. Dit bevestigt PAR-statenlid Zita Jesus-Leito tegenover Versgeperst.com. “De PAR is geen deel van de intentieverklaring tussen PS, PAIS en PNP. Alleen Glenn Sulvaran heeft getekend, hij is onafhankelijk Statenlid geworden.”

De PAR is op dit moment aan het vergaderen in het partijgebouw aan de Fokkerweg. De partijen waren vandaag de hele dag in overleg over het mogelijk vormen van een kabinet. Nu lijkt er een breuk te zijn ontstaan in het onderhandelingsteam van de PAR, die naar verluidt gaat over het wel of niet samenwerken met MFK, de partij van oud-premier Gerrit Schotte. Ondertussen is informateur Glenn Camelia bij de gouverneur.

54 reacties op “Elf Statenleden tekenen intentieverklaring”

 1. @Presser,

  Wilsoe heeft RECHTEN gestudeerd.

  Verdraai je voor het gemak de feiten?
  Wilsoe is Mr. in de rechten, en jij? Ben jij dat ook?

 2. Beschaving is zoek op Curacao. Het PAR statenlid has zijn actie moeten aankondigen aan de partij. Misschien was men toen gaan tekenen. Maar hij handelde als een rat.De informateur had kunnen bellen om door te geven dat de PS niet heeft ingestemd met de aanpassing van de PAR. Maar ook daar was er onvoldoende beschaving.

 3. Wilsoe ( en Rutte) hebben geschiedenis gestudeerd. Daarvoor heb je nou niet bepaald een bovenmatig hoog IQ voor nodig. Met een goed geheugen kom je bij deze studie al een heel eind. Beide heren zijn daarvan een bewijs .

 4. @ Jeroen. beter een doctorandus dan een onderwijzeres die denkt het eiland te kunnen ”besturen.”

  Wilsoe-drs, Rosalia-drs en Osepa-mr, wat hebben die het land gebracht????

 5. @Sander;
  {quote] In de AD stond toch duidelijk dat de PAR met de MFK aan het onderhandelen was (in het geniep).
  wat moet ik geloven? [/quote]

  Helaas is het niet allemaal rozengeur en maneschijn wat in het AD staat, vaak achterhaalt en niet van de eigen pers. Is het je nog nooit opgevallen dat er altijd staat, ” Van een onzer
  verslaggevers “. Zeldzaam dat je de naam van de verslaggever tegen komt. 80% van het AD zie ik dan ook van Redu en van Horen en Zeggen.

  Wat betreft de redu van een zogenaamd geheim gesprek van PAR met MFK kan ik je verzekeren dat die naar het rijk der Fabels kan worden verwezen. Veel van dit soort Redu wordt bewust verspreid door M&M. Deze twee doen er alles aan om terug in het zadel te komen. Door hen word er niets maar dan ook werkelijk niets geschuwd om dit soort Redu in het openbaar te plaatsen. Foto’s door hun aangedragen moet je ook vaak heel goed bekijken. (Photoshop).

 6. @ Sander. in de AD stond toch duidelijk dat de PAR met de MFK aan het onderhandelen was (in het geniep).
  wat moet ik geloven?

  Nee joh, dat stond er niet als zodanig. Het kwam Wiels heel goed te pas om van een gerucht of horen-zeggen een feit te maken en ik heb uit betrouwbare bron vernomen, dat ook Sulvaran die woorden niet zo heeft gezegd. Jammer, dat je de persconferentie van de PAR vanmorgen blijkbaar niet hebt gevolgd en daarin werden de geruchten heftig ontkend, dat mensen van de PAR met autoriteit daartoe NIET met MFK hebben gesproken en zeker niet onderhandeld. PAR heeft alleen officiele gesprekken in bijzijn van de informatgeur gevoerd. Overigens kan de PAR haar leden niet verhinderen noch verbieden om met leden van andere politieke partijen te praten en ik verzeker je, dat dat vaak gebeurd. Wat je moet geloven: MIJ!!!!!!

 7. @ Jeroen. beter een doctorandus dan een onderwijzeres die denkt het eiland te kunnen ”besturen.”

  Ik ken geen enkele onderwijzeres, die denkt het eiland te kunnen besturen laat staan heeft bestuurd. Daar hebben we regeringen voor uitgevonden. Met een doctorandus als Jasjes zijn we wel helemaal in de aap gelogeerd en zouden we beter een onderwijzeres hebben.

 8. Het is toch vreemd dat Sulvaran achter de rug van zijn jarenlange PAR-collega’s zijn lidmaatschap opzegt, zelfstandig verder gaat en dan de intentieverklaring ondertekent. Waarom heeft hij de PAR niet van te voren als een echte vent van zijn besluit op de hoogte gebracht ? Daarna was hij moe en hulde zich in stilzwijgen terwijl hij toch de kiezers een verklaring van zijn gedrag had moeten geven als VOLKSVERTEGENWOORDIGER! Ook had hij nader moeten uitleggen welke plannen de nieuwe combinatie heeft waardoor hij tot deze keuze is gekomen. Tja, dat opgeteld bij de activiteiten van zijn broers zet ik vooralsnog een vraagteken achter de integriteit van Sulvaran. ( zijn clowneske gedrag in het dispuut met Van Raak gaf ook niet de indruk dat S. een bevlogen en recht door zee politicus is.).

 9. Ik vertrouw die Glen nu dus ook niet meer.
  2 broers die belangen van Dos Santos behartigen………..
  Als ik Wiels was zou ik maar voorzichtig zijn met die Glen….
  het lijkt me behoorlijk vies allemaal.

 10. @Zorro,

  in de AD stond toch duidelijk dat de PAR met de MFK aan het onderhandelen was (in het geniep).
  wat moet ik geloven?

  @Nardy,

  dat deze Glen een broer is van Peppie, wist ik ook niet.
  Dan zou ik bijna denken dat de MFK hier achter zit om Glen in het kamp van de vijand te instelleren.
  Is Glen misschien een spion voor de MFK?
  In deze slangenkuil kan je van alles verwachten.

 11. @pukkie: je hebt er weer niets van begrepen. We kiezen Statenleden, maar wel Statenleden die een bepaalde politieke partij of een bepaalde politieke stroming vertegenwoordigen. Als je als individu aan de verkiezingen wil meedoen, dan moet je niet willen meeliften met mensen die kiezen voor een partij, maar dan moet je het lef hebben om als individu de kiesdrempel te halen en dan ook als individu in de Staten te gaan zitten en niet namens een partij. Jezelf laten kiezen als iemand die toebehoort aan een politieke partij en dan, een paar weken na de verkiezingen net doen alsof je niet meer bij die partij hoort, ontwricht het politieke proces.

  Dit is ook de reden dat de vorige regering is gevallen. Wat mij betreft gelukkig, maar het is hetzelfde verschijnsel.

 12. Heb nog steeds geen reden om terug te komen op mijn voorspelling. Alleen nog even wachten op MAN. Denk niet dat PAR Sulvaran heeft laten tekenen, zodat zij de stekker eruit kan trekken, als het nodig is. Denk dat Sulvaran gewoon een loser is, een onbenul, die, samen met Eisden, in NL zich al als een idioot heeft gedragen, tijdens de 10-10-10 onderhandelingen. Daar zijn trouwens nog leuke filmpjes van op YouTube. Idientje maakt zich niet zo druk, die wacht rustig het moment af om MAN er weer tussen te schuiven. Tot die tijd heeft hij ‘gedoogsteun’.

 13. @Zorro, beter een doctorandus dan een onderwijzeres die denkt het eiland te kunnen ”besturen.”
  Er is geen land ter wereld waar zoveel onderwijzeressen en onderwijzers in de politiek zitten of hebben gezeten.
  Hoop dat dhr. Wiels de leden van dit takenkabinet verplicht om een studie bestuurskunde te volgen, kan ook schriftelijk via de LOI, is net zo goed en wettelijk erkend.

  Het is heel belangrijk dat men op Curacao ook weet dat men niet zomaar een greep in de staatskas kan doen voor een of ander ”goed doel” zonder akkoord van medebestuurders. Een bestuurder die dit zonder goedkeuring van anderen doet kan hiervoor PERSOONLIJK aansprakelijk gesteld worden en kan wettelijk verplicht worden om dit uit eigen zak terugbetalen!
  Maar ja, op Curacao denken velen nog steeds dat de onderwijzers ”alles weten.”

  Curacao heeft mensen van een hoge kaliber nodig om het eiland uit de slop te halen, mensen met echte kennis van zaken en geen omhoog gevallen onderwijzertjes die zelf al hebben aangegeven het zelf niet te kunnen.
  Hoe meer Curacao ZELF doet des te beter, ook voor Nederland.
  Dus, geef dit takenkabinet een kans om te bewijzen wat ze zelf kunnen, na al die jaren van aanmodderen en handje ophouden.

 14. @ Sander. wat is er waar van de hardnekkige geruchten dat de PAR bereid was om met MFK/MAN te gaan regeren?
  De PAR lijkt uitgespeeld te zijn vanwege hun starheid.
  Wat dan????????????

  1. Daar is absoluut niets van waar en ik begrijp de woorden van Sulvaran daarover ook niet. Het standpunt van de PAR dienaangaande was en is altijd duidelijk geweest: geen samenwerking met de maffia. Officieel weet ik alleen, dat Schotte via een contact een afspraak met de PAR wilde maken en dat is per omgaande afgewezen en dat zegt mij genoeg. Helaas kan je geruchten niet tegenhouden, maar je kan wel je gezond verstand gebruiken.
  2. PAR kan je geen starheid verwijten, want dat is pertinent niet waar. Er is over de hele gang van zaken genoeg gepubliceerd met 1 conclusie, dat Wiels de starheid ten top is.
  3. Heb ik al gezegd: nieuwe verkiezingen en een …………… kabinet van deskundigen zonder politieke banden. Dankzij de boberano-kiezers en Wiels zitten we in een gedoemde situatie.

 15. Als je alle meningen hier hebt gelezen, is het duidelijk een krachttoer van de informateur om met een meerderheidsadvies, naar de Gouverneur te kunnen stappen. Natuurlijk heeft Schotte zich in alle bochten gewrongen bij de PAR om zijn financiers tevreden te stellen. Natuurlijk is het gezag van de oude bestuursclub binnen PAR aangetast en ziet een nieuwe generatie kansen om zich te profileren. Natuurlijk heeft MFK het premierschap aan de PAR aangeboden om maar een vinger in de bestuurlijke pap te kunnen hebben. Wat er verder met PAR gebeurd is maar raden. Hopelijk krijgt Curacao een regering die het goede werk van Betrian op voortvarende manier voortzet, zodat Curacao weer snel op orde is. Wellicht kan ook aan de orde worden gesteld, welke dwangmaatregelen het Koninkrijk kan en mag nemen in geval van bestuurlijke chaos in een van de landen. Bij eerder ingrijpen was de puinhoop minder groot geweest.

 16. @Zorro,

  mijn vertrouwen in de politiek hier is gekeldert tot het nulpunt.
  wat is er waar van de hardnekkige geruchten dat de PAR bereid was om met MFK/MAN te gaan regeren?

  de politiek hier is een groot slangennest.
  Dan hoop ik maar op een zaken/taken kabinet.
  misschien dat, dat wat soelaas biedt.
  geen enkele partij durft hier harde maatregelen te nemen.
  in het belang van de noodzakelijke bezuinigingen.

  het klappen van deze eventuele meerderheid zal alleen maar meer ellende geven.
  nieuwe verkiezingen:
  De MFK heeft geld genoeg om weer 5 zetels te kunnen kopen.
  De PAR lijkt uitgespeeld te zijn vanwege hun starheid.
  Wiels gaat weer scoren en zelfs 6 zetels halen.
  PAIS blijft misschien op 4 staan
  MAN krijgt weer 2 zetels van hun achterban (de ISLA).
  PNP standvastig op 1 zetel.

  Wat dan????????????

 17. Na een hoop gedoe hebben we een intentieverklaring die nu al druipt van de oneerlijkheid op partij en individueel niveau. Geweldig de politiek op Curacao vindt u ook niet?

 18. @ james. Nou docterandus in wat?

  Doctorandus bedrijfskunde, hetgeen overigens geen garantie is voor een perfect gedrag zoals jij dat zou verwachten. Je kan beter niets verwachten zoals we dat bij jou doen en dat klopt altijd.

 19. @ james. LEEFLANG ik wil jou nu horen

  Voor al je verstandige, correcte en relevante vragen kan je alleen bij Wiels en Camelia terecht en bij niemand anders.

 20. @ Sander. soms moet men een scheutje water bij de wijn doen.
  De PAR had zich ietsje flexibeler kunnen opstellen.
  Starheid werkt niet altijd..
  maar van ex onderwijzeressen is dat veel gevraagd.

  En een lantaarnpaal is ook van ijzer.
  Als je de feiten goed had gelezen, had je geweten, dat je reactie niet van toepassing is c.q. kan zijn. Volgende keer beter. De PAR kan niet anders dan de oppositie in gaan en er is maar 1 dissident nodig om het weer te doen klappen. Cleopa zal toch weer niet 20 maanden wachten, want Wiels gaat gewoon door met insulteren en zal zijn medicijnen niet blijven innemen.

 21. Hoe stabiel zal dit kabinet zijn? Er moeten forse maatregelen genomen worden.

  Ben benieuwd naar hun ruggengraat !

 22. In een statement door de woordvoerder van Glenn Sulvaran, zegt broer Lilo Sulvaran:
  Glenn Sulvaran werkt niet met de maffia (doelend op Dos Santos/Corallo/MFK).

  Even voor ieders achtergrondinformatie: Glenn’s broer advocaat Peppie Sulvaran verdedigt diezelfde maffia. Zijn broer Lilo Sulvaran, -nu Glenn’s woordvoerder – heeft zijn krant steeds gebruikt om aanvallen uit te voeren op het OM ten gunste van diezelfde Robbie dos Santos die zijn broer Peppie verdedigt.

  Natuurlijk dient een vertrek te worden gerespecteerd. Laten we hopen dat Glenn’s motieven zuiver waren.

 23. Hoe het zit maakt mij niet uit,ben alleen al blij dat de PAR niet met de MFK en MAN kan gaan regeren omdat deze een maffia partij is.en als er nog langer gezeik is de PAR nog een lid kwijt.

 24. @Opmerker, het is epidemisch wat de PS wilde doen, eerst iets afspreken en dan wat anders doen. In dit geval heeft de PAR “them ge-caught with their pants down”. Voor iedereen is dat duidelijk, alleen voor gelijkgestemden is het wat moeilijker en daarom wordt het dus nooit wat.

 25. Ziezo, nu is echt niemand te vertrouwen op dat piepkleine eiland . TRIEST. Nu hoor ik
  ook dat deze onebeschofte meneer Sulbaran DOCTERANDUS is. Dat zegt zijn broer
  in een van de dagbladen, Nou docterandus in wat? Mocht het zo zijn, dan heeft
  hij niets van een docterandus laten merken, toen PAR in de TWEEDE KAMER waren, en
  tegen Brinkman schreeuwde met telefoon aan, op en neer liep, de toen PVVlid uitdaagde
  om op te vallen. Vreselijk erg, wat hebben wij ons toen geschaamd, voor zijn “show”.
  WIELS< WIELS ETC>
  LEEFLANG ik wil jou nu horen. Jullie zijn allemaal , EEN POT NAT. DOEI.

 26. soms moet men een scheutje water bij de wijn doen.
  De PAR had zich ietsje flexibeler kunnen opstellen.
  Starheid werkt niet altijd..
  maar van ex onderwijzeressen is dat veel gevraagd.

 27. De PAR had het paard van troje in haar midden. Het statenlid die vertrokken is de broer van twee soberanos. Een van de broers is advocaat van de verdachte in de zaak Bientu. Het lijkt erop dat het statenlid van de PAR gebrukt is om duistere belangen te beschermen.

 28. @ Pukkie. Voor Zorro is nog steeds niet duidelijk dat Statenzetels NIET aan politieke partijen toebehoren, maar aan de Statenleden.

  We weten, dat het wettelijk zo is, maar er staan wel meer a-democratische zaken in de wet. Sulvaran had zijn zetel te danken aan de PARTIJ, omdat de kiescommissie van de PARTIJ hem op plaats 4 van de kandidatenlijst had geplaatst en NIET omdat hij in de volgorde de meeste voorkeurstemmen had, want dat was niet zo. De zetel behoort in feite dus NIET ALTIJD toe aan het Statenlid zoals in dit geval. Democratisch gezien had Sulvaran geen enkel recht op een Statenzetel. Zodra de wet op de schop gaat, zal dit ook veranderd moeten worden.

 29. Dat de PAR onderhandelingen is begonnen teneinde tot een regering te heb ik begrepen.
  Dat de PAR zelf deelname aan de regering wenste lijkt mij een bewijs van verantwoordelijkheid durven nemen, zeker nu de regeerders voor de taak staan om met vele impopulaire maatregel de financiele en bestuurlijke chaos op orde te brengen.
  Dat de PAR niet wil praten over de uitvinding van Wiels die behelst dat er een minister ploeg van niet politiek gebonden personen aantreedt, het taken kabinet, lijkt mij logisch.
  Het enige positieve aan deze handelswijze is dat de mee werkende politieke partijen erkennen dat ze geen integere en competentie mensen hebben om deze posten te bezetten.
  Voor het overige is het kiezers bedrog en getuigd het van lafheid, de chaos aangericht door de politici op laten ruimen door anderen. Omreden van mogelijk stemmenverlies geen impopulaire maatregelen durven te nemen, zelfs niet om ons land van de ondergang te redden, is een diepte punt in het bestaan van de lokale politiek.
  Dat de PAR hieraan niet wil meewerken geeft aan dat zij karakter en moed hebben.

 30. @Zorro. Dat blijkt uit je eerste post waarin je stelt dat de PAR nu ook een zeteldief heeft.

 31. Iedereen kan in het AD van hedenmorgen lezen welk een vies spelletje Wiels en Camelia hebben gespeeld. Of de handtekening van Sulvaran ook aan het einde van de rit het geschenk uit de hemel zal blijken te zijn betwijfel ik. Wiels heeft wederom aan zichzelf en niet aan het volk gedacht. Mijn mening was, dat de PAR moest meetekenen, maar dat heeft nu geen enkele zin in het besef, dat Wiels zelfs op donderdag nog in zijn radiopraatje vertelde, dat hij nooit met de PAR zou samenwerken, maar wat is nu wijsheid? Over de roddels dat PAR nog steeds iets met MFK wilde kan ik alleen maar hard lachen, want zo veel onzin heb ik nog niet gehoord.

 32. @ Opmerker. Kan Mw. Leeflang de kiezers vertellen waarom de PAR nu ineens niet getekend heeft?

  Het blijkt, dat de PAR niet is gevraagd om te tekenen en dat partijen voor dissident Sulvaran hebben gekozen en Wiels leek zo blij als een kind met zijn handtekening.

 33. KARMA, yeahhhhhhh
  Zeg nooit, nooit.
  Boemerang effect.

 34. @Opmerker: de PAR had toegezegd om te tekenen. Terwil de PAR wachtte op een uitnodiging van de informateur voor de ondertekening door leiders, zagen ze op tv dat de ondertekening door 11 statenleden plaats had gevonden. Bleek achteraf dat Wiels wel zei dat hij wilde terkenen, maar feitelijk niet wile tekenen. Derhalve werd PAR niet door informateur gebeld. Ondertussen had Wiels wel Sulvaran bereid gevonden om te tekenen. Sulvaran besloot donderdag als onafhankelijk Statenlid verder te gaan. Wat kan de PAR daaraan doen? Het is niet anders. De scheuringen waren nimmer zo breed……

 35. Wij hebben een wereldrecord gevestigt. Wij hebben ongeveer 115000 inwoners, waarvan ? kiesgerechtigden en 21 politieke partijen EN dat heeft nog niemand ons nagedaan.
  Naar binnen is het een leuke poppenkast, naar buiten een brevet van onvermogen en de kroon op onze betrouwbaarheid. Als er al investeerders belangstelling hebben/hadden getoond zullen die zich nu wel achter de oren krabben en zeggen, danki dios dat wij er niet ingestapt zijn. Behalve die Coralo van Gerrit natuurlijk.

 36. Dit is het begin van het einde voor de PAR dat langzaam in het politieke afvoerputje leegstroomt waarin PLKP, Democraat en FOL al verdwenen zijn.

  Jammer, de partij had mijn stem bij de afgelopen verkiezingen. Niet omdat ik het een sterke partij vind, integendeel, maar de partij is wel integer. En als je op integriteit wilt stemmen heb je buiten de PAR weing keus.

  Probleem van de PAR is dat ze jarenlang besluiteloos en veel te passief zijn geweest, zoals nu weer bij de kabinetsformatie. De partij heeft de afgelopen 2 jaar ook wel voortdurend afstand genomen van de wandaden van het rariteitenkabinet Schotte, maar deed dat zonder haar tanden te laten zien. En dat heeft de partij bij de verkiezingen opgebroken en Pais in het zadel geholpen.

 37. @ Opmerker. Ik neem aan, dat je het ook op haar facebookpagina hebt gezet, waar het zeker thuis hoort.

 38. Overlopen, omkopen, onafhankelijk statenlid; vraag is wat schuift het?
  Erg goed voor de politieke en democratische stabiliteit van Curaçao deze overloperij.

 39. Ik moet door een misverstand bevestigen, dat Glenn zijn zetel heeft meegenomen. Elk nadeel hep z’n voordeel ook voor Wiels, want werkbaarder wordt de situatie daardoor niet.

 40. – Pueblo Soberano, PAR, PAIS en PNP zijn het eens met de formulering van een intentieverklaring. Dit meldt PAR-Statenlid Omayra Leeflang op haar facebookpagina. “Ondertekening door de politieke leiders kan elk moment gebeuren”, aldus Leeflang.
  Daarna het bericht dat Glenn Sulvaran als onafhankelijk statenlid (voorheen PAR) getekend heeft.
  Kan Mw. Leeflang de kiezers vertellen waarom de PAR nu ineens niet getekend heeft? Toch een beetje bang om verantwoording te nemen of zijn er geen geschikte kandidaten die deze op zich kunnen nemen. Sorry voor de PAR maar de onverantwoorde houding die zij in het verleden hebben getoond blijkt structureel te zijn.
  Bij een volgende verkiezing zal de PAR afgestraft worden, zeker als zij met de MFK in zee zouden willen gaan.

 41. @ dat Sulvaran zijn zetel aan de PAR toch heeft teruggegeven en niet onafhankelijk wordt.

  Tekstaanpassing voor een muggenzifter: zijn zetel aan de PAR ter beschikking heeft gesteld. Er schijnt helaas een communicatief misverstand te zijn of dat juist is dus daarop kom ik nog terug.

 42. @ zorro je zegd bijna hetzelfde als ik maar met andere woorden.

 43. De oorzaak van dit gedoe is volkomen duidelijk nl. het geniepig toevoegen van een paragraaf zonder de PAR in te lichten. Heel erg dom met delicate verhoudingen en neemt het wantrouwen alleen maar toe en is er weer geen respect.

 44. @ Pukkie. Voor Zorro is nog steeds niet duidelijk dat Statenzetels NIET aan politieke partijen toebehoren, maar aan de Statenleden.

  Waaruit blijkt dat, Pukkie? Onderschatting is een grote fout.

 45. Begrijpelijk dat PAR de zaak niet helemaal vertrouwt. Daarnaast is er ook verlies bij de verkiezingen. Om nu voluit in een regering te gaan zitten met de voormalige doodsvijand, kan politieke zelfmoord betekenen. Daarnaast staat in de overeenkomst aangegeven dat de nieuwe regering , na het oplossen van de problemen, sneller verdwijnt dan na vier jaar. Dat kan dus ook over zes maanden zijn. Het moet dus wel begrijpelijk blijven voor PAR kiezers. Dit is een elegante oplossing,waarbij het belang ver Curacao wordt gediend, zonder het belang van de PAR ernstig te beschadigen. P.S. Voor Zorro is nog steeds niet duidelijk dat Statenzetels NIET aan politieke partijen toebehoren, maar aan de Statenleden.

 46. @ ikke. Wat heeft wiels de par een macht gegeven, onvoorstelbaar.

  Welke macht? De PAR kon meetekenen of niet en die keuze had ook PAIS en PNP, niet meer en niet minder. Als PAR behalve Sulvaran niet meetekent, kan Wiels beter stoppen. Dan komen er niet perse nieuwe verkiezingen, maar is een MFK-informateur ook een optie en komt de MAN weer in beeld.

 47. @Jan. De PAR zat lekker in de drivers seat en had niemand nodig. PS had PAR nodig weet je wel. Camelia kan in ieder geval een meerderheid voor de intentieverklaring aan de Gouverneur melden, maar wat is een intentieverklaring mede gezien het feit dat Sulvaran zijn zetel aan de PAR toch heeft teruggegeven en niet onafhankelijk wordt. A whole different ballgame.

 48. Gedoog steun men kan mu een regering vormen. Zolang de plannen van wiels de par aanstaan stemmen de 3 statenleden mee. Als de afspraken door1 van de coalitie partijen wordt gebroken of niet nagekomen trek sulvaran zich terug en kunnen wij weer naar de stembus. Wat heeft wiels de par een macht gegeven, onvoorstelbaar. Ikke nie snap.

 49. @ Gerrit. De stomste tactische zet, die je kan bedenken. Het is dan ook onjuist.

 50. Het is altijd dezelfde soort ze zijn allemaal hetzelfde: onderkruipende profiteurs met een grote mond!

 51. Wellicht vooropgezet plan van PAR om toch een regering zonder MFK en MAN mogelijk te maken ondanks (principiele) verschillen tussrn PS en PAR?

 52. Kinderachtig gedoe……….

 53. Ik denk niet dat de PAR nu een zeteldief heeft. Ik vermoed dat dit een taktische zet is van de PAR. Wat de MFK er mee te maken heeft begrijp ik ook niet.

 54. Wat de MFK hiermee te maken heeft is mij niet duidelijk, maar wel dat de PAR nu ook een zeteldief heeft.