• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De fractie van PAIS gaat niet mee naar de Algemene Assemblee vergadering van Parlatino. De vergadering van het Latijns-Amerikaanse Parlement werd gisteren besproken in de Staten. “We hebben geen inbreng gehad in de voorbereidende sessies”, zegt PAIS-leider Alex Rosaria.

Omdat de fractie geen onderdeel is geweest van de voorbereidende vergaderingen voor de Algemene Assemblee vindt de partij dat hun leden ‘geen enkele toegevoegde waarde’ hebben. “We zullen de Staten benaderen voor een evaluatie van de participatie van de Staten in Parlatino”, besluit Rosaria.

6 reacties op “PAIS slaat Parlatino over”

 1. 2 jaar Schotte hebben het eiland aan de rand van het faillissement gebracht en toch wordt er weer een afvaardiging gestuurd naar dit dure theekransje van gefrustreerde politici waar niemand in de wereld naar luistert.

 2. Wordt dit onze volks partij?
  “We zullen de staten benaderen voor een evaluatie van de participatie van de staten in Parlatino”.
  Bla, Bla, Als onze vertegenwoordigers terugkomen wil ik weten wat het heeft gekost en wat het voordeel voor mij (en de rest van de inwoners van ons land) is. Als dat niet bevredigend is zullen wij de gemaakte kosten inhouden op het eerst volgende salaris.
  Zo kan er paal en perk gesteld worden aan het feest vieren op onze kosten.

 3. Ja dit jaar slaan we over, maar volgend jaar zijn we er zeker bij op kosten van de gemeenschap ! En wat heeft het tot nu opgeleverd voor de Curacaose economie dat praatclubje ?

 4. Er zijn vast wel een paar klaplopers te vinden, die ook willen gaan: Cooper, Jamaloodin, Schotte, Eisden, El Hakim.

 5. Nee Alex Rosario je had jezelf onsterfelijk kunnen maken door te verklaren dat jij niet meedoet aan die hobby club, die alleen maar een hoop geld kost en verder helemaal niets en dan ook helemaal niets te vertellen heeft en daarom ook niets presteert. De besparing kan dan gebruikt worden om wat kinderen “gevoed” naar school te laten gaan en zij zullen roepen “masha danki parlatino !

 6. kijk, knopen doorhakken, mogelijk besparen we ons weer een 10 koppige delegatie naar Parlatino nu en in de toekomst, deze nietszeggende ellende, zo bestaan er wel 100 van deze latijs-caribische praat en thee clubjes, wegwezen ermee