CURAÇAO – De politie rukte gisteravond rond 20:00 uur uit naar Willem Kroonstraat na melding van een schietpartij die had plaatsgevonden. Bij aankomst trof de politie het levenloze lichaam aan van Elvis Edilberto Meulens op de grond. Het slachtoffer had schotwonden aan de rechterkant van zijn bovenlichaam.

De vrouw van het slachtoffer verklaarde aan de politie dat ze iemand aan de deur hoorde roepen. Omdat ze lekkernijen verkopen, heeft zij het slachtoffer gevraagd om te gaan kijken wie er buiten stond. Terwijl zijn zij verder het huis in ging, kon ze rare geluiden van buiten horen. Ze trok meteen de deur open om te kijken wat er aan de hand was en trof het slachtoffer al aan op de grond met zijn verwondingen.

Motief
Rond 21:30 is Elvis Edilberto Meulens door de politiearts dood verklaard. Het lichaam is in beslag genomen voor nader onderzoek. Het motief achter deze daad is tot nu toe onbekend en wordt door de politie onderzocht. De politie vraagt aan iedereen die denkt informatie te hebben over deze moord, dit door te geven via telefoonnummer 866-6218/866-6219/866-6221 (kantooruren), 911 (24 uur per dag) of 108 (anoniem).

11 reacties op “Man (47) doodgeschoten”

 1. @loko loko: doe je licht eens op in Gato, je weet wel die wijk die speciaal is gebouwd om de toenmalige drugsbaronnen te beschermen, dan vind je zeker iets. Als het hier zo doorgaat dan ben ik in de markt voor een kalasjnikov, voel ik me een stuk veiliger mee ;-).

 2. @Ongerust,
  Welk kaliber heb jij gekocht en bij welke snack? Mijn reputatie is nog niet zover dat ik in aanmerking kom voor parlementarier.

 3. in suriname is het vreselijk moeilijk om aan een illegale vuistvuurwapen te komen.
  in curacao kan je het bij wijze van spreken langs de straat kopen.
  ik denk dat ze gewoon via venezuela binnenkomen.

 4. @loko loko: dat dacht ik vroeger ook, maar het schijnt dat je bij een hoop snacks in wijken als Seru Fortuna, Gato, Souax, Romar en op Banda Bou, zonder veel moeite een wapen kunt kopen. Als dat niet lukt, wordt je gewoon parlementslid, krijg je ‘m automatisch!

 5. @ger: dit lijkt sterk op een executie en erg veel mensen houden zich hier bezig met allerlei zaken die het daglicht niet kunnen verdragen, maar ik kan me vergissen, natuurlijk. . .

 6. @Loko Loko: Ja

 7. En niemand die zich af vraagt waar al die wapens vandaan komen. Elke idioot heeft een pistool. Hetzelfde met drugs. Meer dan 50% van de bevolking zit erin. Ik zou niet weten waar die rommel te kopen. Ben ik zo onnozel?

 8. Jerrel, stop toch/ Niet iedereen verkoopt wat jij weer denkt.

 9. @Jerrel en @Ongerust.

  Ik moet zeggen dat ik jullie reacties ongepast vindt, deze mevrouw is net weduwe geworden.

 10. Vond het alweer lang duren, bijna het record van 2 per 24 uur kwijt. . . Kan in dit geval ook iets zeggen over de kwaliteit van de lekkernijen, natuurlijk. . .

 11. En wat voor lekkernijen verkopen ze dan??