CURAÇAO – De Voorzitter van de Tweede Kamer, Anouchka van Miltenburg, ontvangt maandag de Gevolmachtigde Minister van Curaçao, Sheldry Osepa, voor een kennismakingsgesprek. Osepa is om 13.00  Nederlandse tijd uitgenodigd in het gebouw van de Tweede Kamer.

13 reacties op “Kamervoorzitter ontvangt Osepa”

 1. Osepa behoort tot het leger van slaafs volgende ja knikkers dat Schotte om zich heen heeft verzameld. Een bonte stoet van het sprekende mantelpak Stella, Ramsay met een IQ van de lengte van zijn telelens en niet te vergeten het komische duo Peppie Pisas en Kokkie Garmes.

  Het eerste wat een nieuwe regering moet doen is de gobiernu zuiveren van iedereen die met Schotte geheuld heeft, te beginnen met Sheldrey Osepa en Stella van Rijn. Deze personen kun je nooit meer vertrouwen, hun carriere is over.

 2. Osepa is altijd het slaafje van de 2e kamerleden gezijn. Osepa is de gdroomde slaaf, doet altijd precies wat de AIVD hem opdroeg. Osepa was de Nederland man binnen de MFK. Vraagt niemand zich af wat Osepa nog steeds in Den Haag doet? Normaliter had hij in augustus samen met Schotte 1 moeten aftreden. In Nederland weet men goed wat ze aan Osepa heb, hij wordt niet zomaar uitgenodigd. Effe nadenken heren.

 3. Typische curaçaoese overschatting, Osepa te vergelijken met Comenencia is een gotspe en ik denk niet dat de AIVD het nu al vergeten is dat Osepa achter het lekken van RMR-notulen zat. Het Koninkrijk der Nederlanden zal zich niet zo gauw door een type Osepa laten vertegenwoordigen.

 4. @Samuel,

  mensen die met Schotte geassocieert worden, hebben bij ieder vertrouwen verloren.
  Dus ook het sprekende mantelpakje…

 5. Beste mensen,jullie zwetsen maar wat.Binnen de RMR is er veel waardering voor de heer
  Osepa.Deze waardering zal straks blijken als de heer Osepa,net als de heer Paul Come-
  nencia wordt voorgedragen voor het ambt van consul generaal in een Zuid Amerikaans
  land.Wij breken onze gestudeerden af maar NL pikt ze in.Tussen Fort Amsterdam en het Binnenhof is een wereld van verschil in denken en handelen.

 6. @anonymous. Yep, Schotte heeft nog een paar pijltjes op zijn boogje. Oooh. Ik hoor net dat je bij MCB alleen maar contanten kunt storten. Ze hebben een storing in hun procesverwerking. Net zoiets als Schotte dus. Die had ook een storing in zijn procesverwerking. Zowel bij zijn millenium (anno 1999) computers als bij hemzelf. Haha.
  Heeft iemand hier nog wat bananen te koop ??

 7. @elsbos e.a. In elk geval is er hier tenminste nog humor. Stella het sprekendmantelpakje vind ik toch wel een aardige vondst. Als ze ‘voor overleg’ in NL is, schijnt ze ook wel in het echte lederwerk te zijn gesignalleerd. Heeft ook meerdere malen Sheldry’s pen te hebben vastgehouden, en zo. U kent dat wel. Toe Osepa bij van Miltenburg op het 2e kamer matje was gedeponeerd was ie zijn pen even kwijt. Zeker op het toilet laten liggen. Reeds!

 8. @Wimpiri, nee laat hem maar lekker daar in Den Haag blijven en kan hij zijn anti-Sinterklaas acties voortzetten, daar is het nu weer de tijd voor, toch. Of kan het zo zijn dat de goodwill die Betrian weer een beetje opbouwt door deze Osepa (in opdracht van Schotte) weer wordt afgebroken ?

 9. Heeft de RMR hiermee niet een paard van Troje binnen gehaald ? Onze regering moet per direct deze persoon ontslaan want de geheime RMRvergaderingen worden direct door gesluisd naar Schotte. Dat zou wel eens echt landverraad kunnen betekenen en dan heeft die Monkwet toch nog zijn waarde.

 10. Eigen landgenoten hebben niets aan hem. Zeer arrogant!

 11. Wanneer vertrekt beroepsengerd Osepa? Deze slippendrager van Schotte, een copie van het sprekendemantelpak Stella van Rijn, heeft 2 jaar lang het wanbeleid van het kabinet Schotte verdedigd.

  Maar het is moeilijk afscheid nemen van de riante arbeidsvoorwaarden die de MFK voor hem geregeld heeft, zoals volledige kwijtschelding van zijn studieschuld en peperdure reizen (businessclass en5 sterrenhotels) naar belachelijke bestemmingen zoals, jawel, Groenland.

 12. Deze met criminelen samenheulende boef moet direct uit zijn ambt gezet worden!!

 13. Hoe kan die vent nog gevolmachtigd minister zijn ??? Kunnen ze daar geen ander persoon voor vinden dan zo’n MFK ja-knikker ?