CURAÇAO – Een inmiddels 21-jarige Eindhovense heeft deze week bij de politie aangifte gedaan tegen rapper Kempi, omdat hij wilde dat zij voor hem in de prostitutie ging werken. De politie heeft dat vandaag desgevraagd gezegd. Kempi benaderde de vrouw toen zij zeventien jaar was.

Op achttienjarige leeftijd zou de rapper haar hebben aangeboden bij een prostitutie club. De politie zegt dat ze weigerde, maar dat Kempi desondanks strafbaar is. Er lag al een oude aangifte tegen de rapper vanwege een vergelijkbare beschuldiging. Hij werd daarvoor op 30 oktober in zijn cel in Dordrecht aangehouden waar hij een veroordeling uitzat vanwege mishandeling van zijn vriendin. Het voorarrest van de rapper is woensdag met drie maanden verlengd en schort zijn celstraf op.

© ANP, alle rechten voorbehouden

3 reacties op “Tweede aangifte tegen rapper Kempi”

  1. Er is wel een groot verschil, die frauderende politica en topman zijn opgestapt.
    Hier worden affaires, corruptie en discriminatie toegejuicht en beloont.

  2. @Ongerust,

    Je hebt inderdaad gelijk… de frauderende Nederlandse politica die genoodzaakt zijn om op te stappen zijn een beter voorbeeld, net zoals de CIA topman die na een affaire heeft moeten opstappen.

    Jeetje er zijn inderdaad alleen maar slechterikken onder de Curacaoenaars of niet?

  3. Geweldig rolmodel, volgende keer laten we hem niet rappend de bijbel inspreken, maar het nieuwe regeer-akkoord op Curacao, speciaal voor de mfk-ps-man aanhang.