CURAÇAO – Demissionair minister Stanley Bodok van Gezondheid, Milieu en Natuur heeft certificaten uitgereikt aan cursisten van de sectie Milieu- en Natuurbeleid (voorheen de Milieudienst). Dit is een onderdeel van de tweede fase van het project dat de dienst moet versterken.

In de eerste fase, die in december 2010 is afgerond, zijn alle voorbereidingen getroffen en is een plan gemaakt voor de verdere verloop van het project. Het doel van het project is de organisatie te herstructureren en medewerkers een intensieve opleiding te geven, zodat zij uiteindelijk hun werk beter kunnen uitvoeren.

 

Minister Bodok overhandigt hier het certificaat aan Irving Yano, de cursist met het hoogste resultaat

1 reactie op “Certificaten voor cursisten Milieu- en Natuurbeleid”

  1. Heel leuk al due cursussen, maar het zou ook fijn zijn als ze een keer een cursus klantvriendelijk en open communiceren zouden dien. De millieudienst is ip dit moment schitterend op papier maar is in de praktijk een wassen neus, bedoeld om op papier aan internationale verplichtingen te voldoen. Jammer dat ze nooit fatsoenlijk onderzoek doen naar klachten over overlast van de isla, welke prdoducten worden er wanneeer , hoe en in wele hoeveelheden op ons losgelaten. Jammer dat de denst totaal niet communicatief is en als ze al met commentaar naar buiten komen is dat om de isla te verdedigen en onwelgevalig nieuws als ononderbouwd, illigaal etc. Uit te maken. Deze dienst moet dag en nacht bereikbaar zijn en infrmatie gevn voordt er klachten zijn. Oppie een prachtige organisatie, jamer dat de bevolking er verder niets aan heeft. Millieudienst suggereerd dat ze er ijn ter bescherming van het millieu en de volksgezondheid, maar lijkt qua uitvoering en opzet meer op een door Robert. M aangestturd meldpunt kinderporno. Wanneer komt er een echte millieudienst die echt informatie aan het publiek geeft en er echt is om ons te beschermen? Hopelijk brengen deze cyrsussen nu wel verandering. Waar blijft de grote campagne waar telefoonnummer en website en app bkend worden gemaakt?