• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Curaçao Tourist Board (CTB) houdt op vrijdag in het Marriott Resort & Emerald Casino een seminar van Educational Incentive Travel. Deze wordt gepresenteerd door de Society of Incentive Travel Executives (SITE).

De seminar kan helpen in alle fases van het toerisme. Van de voorbereiding, waaronder het benaderen van groepen, tot de  eindfase waarin organisaties of groepen zich op het eiland bevinden. Bij dit laatste draait het met name om het vasthouden van de belangstelling voor het eiland door het aanbieden van een goede dienstverlening.

Wereldwijd platform
SITE is een wereldwijd platform dat bestaat uit leden afkomstig uit de reis- en evenementenindustrie en houdt zich bezig met het bieden van incentieve- en motivatie- programma’s. Deze programma’s hebben als doel het uitbreiden van de productiviteit en het bieden van positieve resultaten voor iedereen die in de industrie werkt. De afdeling van SITE in Florida heeft het Caribisch gebied toegevoegd aan haar werkgebied, waardoor ook in het Caribisch gebied educatieve forums en netwerkmogelijkheden kunnen worden aangeboden.

Toegevoegde waarde
Volgens het CTB heeft de seminar van SITE een grote toegevoegde waarde voor Curaço. “Voor ons in Curaçao is dienstverlening van vitaal belang; het is een vlekkeloze en prettige dienstverlening die maken dat onze bezoekers Curaçao kiezen tot hun favoriete bestemming. Het CTB is onvermoeibaar in het bevorderen van een positieve houding en een goed gastheerschap bij alle partners in de industrie. Het seminar van SITE past hier perfect in: het moet dienen als gereedschap voor de reisindustrie om onze toeristen beter voor te bereiden op het programma ‘incentive travel’ en hoe hier optimaal gebruik van kan worden gemaakt”, aldus Ghatim Kabbara, directeur van het CTB.

Informatie
De seminar duurt van 08.30 uur tot 17.00 uur en is open voor alle geïnteresseerden.

 

www.versgeperst.com