• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Koninklijke Marechaussee stelt een onderzoek in naar een 56-jarige Nederlandse vrouw die zondag op Schiphol is aangehouden omdat ze wordt verdacht van drugssmokkel. De vrouw zat in een rolstoel en kwam aan met een vliegtuig uit het Caribisch gebied.

Tijdens een douanecontrole rees het vermoeden dat de vrouw bolletjes met vermoedelijk cocaïne had geslikt. Hierom is zij aangehouden en overgedragen aan de marechaussee. Doordat de faciliteiten voor de lichamelijke beperking van de vrouw ontbraken op Schiphol , werd de vrouw door de marechaussee overgebracht naar het ziekenhuis. De eerste bolletjes met vermoedelijk cocaïne zijn veiliggesteld.

7 reacties op “Vrouw in rolstoel verdacht van drugssmokkel”

 1. In armoede leven of niet drugs vervoeren en de bajes in is dat beter
  Ga werken er is genoeg werk ook onder je nivo als je trots bent om je eigen boterham te verdienen dan ga je zo’n lafe daad niet aan je kan ook sterven en dan meer probleem voor familie zonder een cent Gr.Diina

 2. @zorro; ben er al heeel voorzichtig mee geworden, maar zo nu en dan ontsnapt er eentje ;-).

  @wiwi: tja, invalide, zwanger met 17 jaar, ouders aan de drank, nog nooit een dag eerlijk werk gehad, niet naar school geweest, slavernij-verleden, vooral dat laatste natuurlijk. . . er is altijd een goede reden om de verkeerde keuze te maken, met de verkiezingen bijvoorbeeld of met een referendum over autonomie. . . ‘you get my drift’?

 3. @ Ongerust. Vervoeren ze bolletjes, zijn ze nog te lui om te lopen ook. . .

  Typisch hier onbekende Amsterdamse humor en dus niet wordt gewaardeerd. Heb je er nog een?:-)

 4. @ongerust … Doe svp niet zo achterlijk … Je hebt zeker nooit met eigen ogen gezien in wat voor penarie dit soort mensen vaak leven .. Ik ga het niet goedpraten maar dit is meestal een wanhoopsdaad van mensen zonder enig perspectief in het leven…

 5. Vervoeren ze bolletjes, zijn ze nog te lui om te lopen ook. . .

 6. lip lang ook niet sandertje

 7. niemand is te vertrouwen….