• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een man is gisterochtend in Schaarlo van een dak afgevallen. Het voorlopige onderzoek van de politie wees uit dat de man aan het werk was op het dak en zijn evenwicht verloor waardoor hij van het dak viel. Het slachtoffer is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

Om nog onbekende redenen verloor de man zijn evenwicht, waardoor hij van het dak afviel. De man liep door de val een zware verwonding aan zijn hoofd op en bloedde uit zijn mond en neus. De politie heeft de identiteit van de man door zijn zorgwekkende toestand nog niet kunnen vaststellen.

11 reacties op “Man valt van dak”

 1. Man valt van het dak.
  Daar ging het toch om. In deze bericht geving geeft @Edgar zijn visie, en een zeer terechte visie. Dan komt @Kid Creol en verzoekt (lees: Gebied) hem het eiland te verlaten en zijn smoel te houden.

  Wel @Kid Creol; een slechte binnenkomst.
  Een ieder is vrij om zijn/haar mening te geven. We wonen hier met z’n allen en hebben rechten, ook het recht op vrije menings uiting. Tja er zijn enkele partijen die daar niet van gedient zijn en er alles aan doen om dit recht te ondermijnen.

  Ik ga even terug naar dir ongeval. Deze man verliest (?) zijn evenwicht en valt van het dak af. Ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis.

  Even nu terug in de tijd.
  DOW gebouw: Man valt van dak DOW gebouw en beland in kritieke toestand in het Sehos.
  Dit was enige jaren geleden.

  Wat is er sindsdien gebeurd aan de veiligheids normen hier op het eiland????

  NIETS.

 2. @Zorro, 😛

 3. @Ongerust, wie is WIJ?? Voor wie praat je? Ben je soms met een bende op het forum? Wie ben jij? Heb ik je iets gevraagd? Waar bemoei jij je mee? Neem een voorbeeld aan mij, je bent in mijn beleving niets meer of minder dan een paranoïde sukkel die last heeft van een behoorlijk slecht geweten. Vandaar je zo ongerust bent neuspurkeraar. Zo te lezen ben je ook nog helderziend, je bent er n.l. zo verdomt zeker van wie ik ben. Waar haal je die dommigheid vandaan?Je weet niet wie ik ben, je zou nog wel eens raar op je grote neus kijken als je echt zou weten wie ik ben. Niks te doen zeker, hé?

 4. Om de hete brei heen draaien kan tenslotte altijd nog, toch. . . ?

 5. @king creole: wij maken lekker zelf uit of we op dit verziekte eiland blijven, waar mijn voorvaderen ooit voor hebben gekozen, waarschijnlijk nog voordat jouw voorvaderen hier ten tonele verschenen. Het is zeker niet aan jou om te beslissen wie mag blijven, dus waarom ga jij niet gezellig naar Ivoorkust terug, want jij bent waarschijnlijk een mfk, ps of man stemmer en dan ben je medeverantwoordelijk voor deze bende!

  Ik weet dat het niet gaat gebeuren, maar ik hoop nog steeds ergens heel diep van binnen dat NL ooit besluit om van Cur gewoon weer lekker een kolonie – ehh, ik bedoel een “overzees openbaar lichaam” , sorry, haha – te maken. Zul je zien hoe goed het dan ineens gaat, net als op Bonaire!

 6. @ Kid Creole. Ik verwacht, dat iedereen zich goed voorbereid en de plussen en minnen goed afweegt alvorens te emigreren. Edgar, die niet als enige kritisch is, wist dus waaraan hij begon en dat hij een en ander met een knipoog ondergaat. Eenmaal op Curacao met stemrecht heb je recht om je mond in belang van het land open te doen en dat hoeft niet perse negatief bedoeld te zijn, integendeel. Als politici hier lezen, zouden ze heel wat goeds uit de kritiek kunnen opsteken, maar veelal wordt dat door machtswellust en eigenbelang verhinderd, waardoor bijv. stakingen ontstaan of dreigingen daartoe. Bekijk het eens van een andere kant dan iemand meteen een retourtje aan te bieden 🙂

 7. @Zorro, maar het is toch ook zo dat als je je op vrijwillige basis in een vreemd land bevindt, maar wel elke dag zeikt over dat land, je op den duur ziek wordt. Ik bedoelde het echt goed met Edgar hoor.. Ik wil niet dat de man ziek wordt vanwege de slechtheid en al de onvolkomenheden die mijn eiland beheersen. Edgar wil ons toch niet vertellen dat hij niet van te voren wist zich naar een derde-wereld eiland te begeven? Ik zal zeker de benen nemen als ik in een vreemd land vertoef, maar een vreemd land dat me eigenlijk niet bevalt. Dan móét je toch wel gek zijn om nog langer in zo’n ziekmakend eiland te verblijven? Mijn gezondheid gaat voor alles.(meestal wel) 😆

 8. @ Kid Creole. Niet zo lelijk doen, hoor, tegen Edgar. Het is nu eenmaal menselijk om niets te zeggen als alles goed gaat en veel te zeggen als iets mis gaat en er gaat hier veel mis. Van het meeste zie ik de humor wel in, want een mens zou zomaar depressief kunnen worden. 🙂

 9. Had Sinterklaas al de verkenningspiet vooruit gestuurd?

 10. @Beste Edgar, het kan voor jou toch niet zo moeilijk zijn om je biezen te pakken en op te lazeren naar een ander land waar je niet elke goddamned day op een of ander forum zit te klagen over het eiland, de bevolking en de politiek alhier? Kennelijk ben je afkomstig uit een superland, alhoewel ik dat durf te betwijfelen. Ik stel me zo voor dat je wel een erg ongelukkige ziel moet zijn. En je blijft maar hier op het door jou zo vervloekte eiland zitten. Je mag gerust opzouten hoor, ik denk niet dat er ook maar één Curacaoenaar bestaat die jou gaat smeken om aub op ons eiland te blijven. Zo te zien ben jij degene die het eiland nodig hebt, niet het eiland heeft jou nodig. Je bent echt wel vervangbaar hoor.
  doeiii, prettige reis. 😉

 11. Misschien toch maar eens wat veiligheidsregels in acht nemen wanneer je op het dak gaat werken ?
  Hier op het eiland is iedereen zeer laks met de veiligheid op de werkplek, blijft voor mij volstrekt onbegrijpelijk.