• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Alle gewonde, aangereden of ernstig zieke dieren zonder baasje kunnen vanaf nu weer geholpen worden. De Dierenambulance van de Dierenbescherming Curaçao is vanaf vandaag weer klaar om de hulpbehoevende beestjes te hulp te schieten.

Stichting Dierenbescherming is de initiatiefnemer van de dierenambulance. Sinds 2001 is de ambulance, naast het asiel en de sterilisatieacties in de wijken, één van de diensten die de stichting biedt om het dierenwelzijn op het eiland te verbeteren.

Donaties
De dierenbescherming, en ook het werk van de ambulance, is afhankelijk van donaties. Als je een bijdrage wil leveren aan het welzijn van de dieren op ons eiland, kun je een donatie doen op de bankrekening 28449007 bij de MCB, onder vermelding van de Dierenambulance.

Telefoonnummer
Zie je een dier in nood? Bel dan de dierenambulance tussen 08.00 uur en 22.00 uur op het nummer 514 97 26. Er wordt dan zo snel mogelijk een ambulance naar het diertje toegestuurd.

3 reacties op “Dierenambulance weer actief”

 1. @Tineke, geld & mensengebrek.
  Maar vanaf deze week rijdt de ambulance met alleen nog maar (capabele) vrijwilligers! Met dank aan de grote inspanningen van Gwen, Meta Fahrenfort + team en dankzij diverse sponsors + donateurs rijdt de Dierenambulance weer als een zonnetje!

  Wat de Dierenambulance nog wel goed zou kunnen gebruiken (naast vrijwilligers) is benzine…..

  Dier in nood? Bel 514 97 26. Noteren in je telefoon 🙂 !!

 2. Waarom was deze dienst voorheen dan niet actief,kan iemand duidelijkheid van zaken geven?

 3. helemaal TOP !!!! donatie komt nog !!!