• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Personeel en klanten van elektronicazaak Mtech aan de Caracasbaaiweg zijn zaterdagmorgen het slachtoffer geworden van een overval. Twee gemaskerde mannen, waarvan één met wapen, drongen de zaak binnen en eisten de mobiele telefoons van een medewerker en een klant.

Dit bevestigt politiewoordvoerder Reginald Huggins. Vervolgens namen de mannen de kassa van de zaak mee. De overvallers gingen ervandoor in de auto die voor de winkel klaarstond. Niemand raakte gewond tijdens de overval.

5 reacties op “Overval bij Mtech”

 1. Zelfde daders die de Pizzaria il Forno heeft overvallen…zelfde omgeving, zelfde stijl nl. de Mobile telefoons v/d klant(en) + medewerker(s) opgeeist…De telefoons worden wel teruggevonden wanneer de politie actie onderneemt om deze te traceren want dat is zeker mogelijk…maar hoe zit het nou met de video beelden of is Mtech hier niet mee uitgerust??

  Een programma net als in NL “opsporing verzocht” uitzenden daar komen zoveel tips binnen om al het gespuis zo snel mogelijk achter slot en grendel te krijgen, zodat Curacao straks “echt”een paradijs op aarde is.

 2. Dushi Hende!!

 3. @ Peggy. Je hebt het weer niet goed begrepen en niet goed naar je fuhrer geluisterd: het is de schuld van de slavernij and we love it. Natuurlijk is de oorzaak van 22 maanden het onderwijs verpesten en de jeugdwerkeloosheid tot grote hoogte laten stijgen en de economie te vernielen en jij wilt zeker dat Betrian c.s. in een paar maanden oplossen waarvoor jaaren nodig zijn. Get real, girl.

 4. Het moet niet gekker worden. Moeten we straks alles via internet bestellen en laten bezorgen????
  Bon siman.

 5. Ik zie dat het zakenkabinet wel de criminaliteit aanpakt toch?