CURACAO – De Studie- en Beroepenmarkt staat om de hoek en organisator Mon Art Productions is verheugd met de aanwezigheid van trouwe deelnemers, maar ook met de komst van enkele nieuwe standhouders. Met opleidingen die niet aanwezig zijn wordt geprobeerd om tijdens de beurs contact te leggen via Skype.

Dutch Caribbean Air Aviation, Bouwe Beheer, de Technische Universiteit Delft en Webster University zijn nieuw dit jaar. Een volledige lijst van deelnemers is te vinden op de site van de Studie- en Beroepenmarkt.

Scholieren
De Studie- en Beroepenmarkt bij het WTC is tussen 8.00 en 13.00 uur speciaal bedoeld voor scholieren van de twee laatste klassen van de middelbare scholen op Curaçao, die in groepsverband komen met leraren en decanen. Van 18.00 tot 22.00 uur is de beurs toegankelijk voor scholieren die nog een keer met vrienden of hun ouders willen komen en voor alle andere geïnteresseerden die op zoek zijn naar een nieuwe studie of carrière.

Sponsoren
De toegang is gratis dankzij vrijwilligers en sponsoren, waaronder de Kamer van Koophandel en Nijverheid Curaçao, de Maduro & Curiels Bank en Coca Cola. Samen met de Curaçao Hospitality and Tourism Association, Spigt Dutch Caribbean, Janssen de Jongh, Ennia, the University of the Dutch Caribbean, Rotary Willemstad, El Tributo en Irvita Plant Protection namen zij deel aan de Youth Power Lunch, de fundraisinglunch voor de beste scholieren van Curaçao. Andere belangrijke sponsoren van de SBM zijn UTS, Refineria Isla, Baltini Transport en Copymiri.

1 reactie op “Nieuwe stands bij studiemarkt”

  1. De 19de editie van de beurs, op woensdag 14 en donderdag 15 november 2012, heeft als thema ‘Passie, de steutel tot jouw succes’.