CURAÇAO – Rapper Kempi ontkent dat hij één of twee meisjes als prostituee op de tippelzone en in twee prostitutie clubs in Eindhoven heeft laten werken. Dat heeft zijn advocaat Rob Frijns vandaag gezegd. Een destijds zestienjarig meisje heeft twee jaar geleden al aangifte gedaan.

De politie doet op dit moment nog onderzoek naar het verhaal van een tweede meisje dat ook zegt dat ze voor de 26-jarige verdachte in de prostitutie moest werken. Haar leeftijd is onbekend.

Onderzoek
Volgens de raadsman zijn er veel getuigen gehoord, vooral vrienden van de rapper en vriendinnen van het vermeende slachtoffer. Verklaringen van klanten zitten volgens hem niet in het dossier. Voor de advocaat staat ook nog niet vast dat het meisje überhaupt als prostituee heeft gewerkt. Het Openbaar Ministerie gaat niet in op het verhaal van een mogelijk tweede slachtoffer.

Aanhouding
Kempi werd op 30 oktober in zijn cel in Dordrecht aangehouden. Hij zat daar vast vanwege een veroordeling voor mishandeling van zijn vriendin.

© ANP, alle rechten voorbehouden

5 reacties op “Kempi ontkent beschuldigingen”

 1. @Wimpiri,

  Je hebt echte mensen (die wellicht verkeerde dingen doen, maar de wereld vergaat daar niet door) en je hebt de zogenaamde sell out aka uncle Tom N***** die zichzelf liever verkoopt (eigenlijk dus prostitutie ;))….. en raad eens waar jij hoort. De laatste groep vriend….

  Ga gewoon lekker door en “help” mee aan een beter Curacao… jij doet het op de juiste manier!

  Grappenmaker..

 2. @Tom Croes, maak jezelf nou asjeblieft niet helemaal belachelijk, dat zijn anderen zoals deze Kempi veel beter in.

 3. Wimpiri,

  Bij je vrienden is over het algemeen zo dat je onschuldig bent totdat het tegendeel bewezen is. Dat geldt dus ook voor JOUW mensen, sell out.

 4. Je ziet aan die kop al dat het weer een klassiek geval is van stom geboren en niks bijgeleerd.

 5. Nee, hij heeft niets gedaan, het zijn die anderen !