CURAÇAO – Aqualectra gaat de komende week weer in een aantal wijken de stroom uitschakelen. De stroomonderbrekingen hebben te maken met onderhoudswerkzaamheden. Aqualectra meldt hun uiterste best om de werkzaamheden binnen de genoemde tijd uit te voeren.

Dinsdag gaat het licht van 08.30 uur tot 09.30 uur uit in Charo/Seru Pretu en woensdag in Charo/Mundo Nobo. Charo/Veeris is donderdag aan de beurt van 08.00 uur tot en met 16.00 uur. Voor meer informatie kan er gebeld worden naar 4625968 of naar de Storingsdienst op 0800-0135.

3 reacties op “Aankondiging stroomonderbreking”

 1. Beste Samuel, dan zal jij in een dicht bevolkte stad op een klein oppervlak wonen. Het energiebedirjf daar zal ringnetten hebben.
  Op Curacao is het net met uitlopers opgebouwd en als daar onderhoud in moet gebeuren dan moet dat nu eenmaal even uitgeschakeld worden. Anders hebben we zoveel geelectrocuteerde medewerkers van Aqualectra.
  Er kunnen hier wel dingen anders hoor, maar dit is niet allemaal te vermijden.
  In ieder geval netjes dat alles gemeld lijkt te worden vooraf.

 2. Samuel.

  De stroom in de grote steden komt van meerdere leveranciers.
  Ze kunnen een station stilleggen, onderhouden, opknappen terwijl jij stroom blijft ontvangen.
  Feit is wel dat het station tijdelijk stil moet.
  Op Curacao het/ een station stilleggen…betekent al snel een bepaald gebied zonder stroom.

  Soms wordt het gebruikt als een vorm van bezuiniging. Even minder leveren en vangen. Gooien het onder het kopje; onderhoud. 😉

 3. Ik woon in een stad met 450.000 inwoners en bijna 60.000 huishoudens.De centrale die ons van stroom voortziet heeft ook periodieke onderhoud nodig,zoals elke installatie.Maar
  wij hebben nooit stroomonderbreking