• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie, Sociale Verzekeringsbank (SVB) en Belastingaccountantsbureau (BAB) hebben gisterochtend een gezamelijke controle gehouden gericht op buitenlanders die werkzaam zijn in de bouw. De controle is uitgevoerd in de omgeving van Jan Thiel en Bapor Kibra.

 
Tijdens de controle zijn negentien mannen en twee vrouwen aangehouden die niet over de nodige documenten beschikten. De aangehoudenen zijn afkomstig uit Jamaica, Dominicaanse Republiek, Venezuela, Colombia, Haïti en Guyana en zijn overgebracht naar het departement voor Immigratie. Na onderzoek mochten drie mannen weer gaan. De overige achttien zijn overgebracht naar een barak waar zij hun uitzetting moeten afwachten.

8 reacties op “Politie, BAB en SVB sporen illegalen op”

 1. Ja deze mensen horen in de gevangenis thuis. Groots aanpakken met vereende krachten, wat een criminelen! Zullen ze leren NIET te WERKEN!

  Laat de moordenaars en overvallers dan maar even zitten, dit is veeeeel belangrijker…. :s

 2. @alfira ach ja mens doe normaal polities doen gewoon hun werk en zover ik weet zijn ze niet geweldadig geweest .

 3. @Alfira, waarom lieg je zo? Toevallig was ik in de buurt. De politie heeft niemand geschopt. Zomaar zit je te verzinnen! Of ben je deelgenoot van degenen die misbruik maken van illegale arbeiders??? Dat lijkt mij de reden te zijn van jouw leugens over het optreden van de politie.

 4. De wijze waarop er gisteren is om gegaan met de mensen die gearresteerd zijn is ronduit schandalig te noemen.
  Mannen die achterom geboeit waren en daarna een schop kregen waardoor ze languit op hun gezicht vielen waarvan een gewoon een sedula had, ga je zo om met je mede land genoten???
  De politie die met getrokken wapenstokken als apen rond rende.

  Dit is niet de manier hoe men met mensen om hoort te gaan.

 5. @Maaskant, nee Maaskant, de Surinamers zijn wel werkwillig. Wij zijn lui. Je móét wel een verschrikkelijke hekel aan Curacaoenaars hebben om de godganse dag, letterlijk iedere dag over de Curacaoenaars te zeiken! Het begint nu toch wel op te vallen. Waarom woon je toch op ons eiland? Was jouw eigen Suriname niet goed genoeg?

 6. Waar blijft de beschuldiging tegen degenen die illegale arbeiders in dienst nemen? Waar blijven de boetes?

 7. De vacatures die zo ontstaan zullen snel worden ingevuld door capabele werkwillige YDK?

 8. Can they start arresting local thieves instead?
  Illegals are working, but most of the thieves are jobless local kids.