• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Tussen Bonaire en Bucaramanga in Colombia komt een luchtbrug. Daarmee is een oplossing gevonden voor de wachtlijst voor MRI-scans van Bonairiaanse patiënten. Die ontstond doordat de MRI-scanner op Curaçao al enige tijd mankementen vertoonde.

Middels de luchtbrug kunnen in het Zuid-Amerikaanse land scans gemaakt worden met twee apparaten die daar klaarstaan. De wachttijd voor patiënten blijft hierdoor beperkt. Wanneer de speciaal gecharterde vliegtuigen gaan vliegen is nog onbekend, maar het is zeker dat dit op korte termijn gaat gebeuren.

7 reacties op “Luchtbrug tussen Bonaire en Colombia”

 1. Was Curacao maar een nederlandse gemeente.. kregen wij ook een luchbrug

 2. Dat is nog eens goed nieuws voor de mensen op Bonaire!

 3. nog snel een haven erbij en bonaire is straks af van Curacao, langzaamaan vooruit blijven kijken en bouwen, alles komt wel goed.

 4. Alweer een gemiste kans voor Curacao. De zoveelste keer dat de MRI uitvalt. Het Sehos zet zich wel weer eens op de kaart! Oncologie afd werkt niet naar behoren, nu weer de scan apparatuur die uitvalt. Hoe kan een ziekenhuis op deze manier bekwame hulp verlenen?
  Omzetverlies brengt het ziekenhuis nog verder in de problemen. Is het tijd voor een beter en krachtdadiger beleid? Of wordt er alleen maar gekletst over een nieuw ziekenhuis.

 5. En wat wordt er geregeld voor Curacaose patiënten ? Die kunnen wellicht gebruik maken van de druktank , maar alleen op een spelletje te kaarten. Gezondheidszorg a la 3e wereld. Drie operatiekamers afgekeurd, oncologie onder de maat. Geen geld , geen volksverzekering. Rust zacht.

 6. Slechte MRI scans op Curacao? En mw constancia heeft zo hard gewerkt en geweldige dingen gedaan! net zoals de gratis druktank!

 7. Misschien nog een tussenstop op Hato?