CURAÇAO – De politie heeft gisteren rond 17.15 uur een melding gekregen over een aanrijding, ter hoogte van Centrum supermarkt Piscadera, met één gewonde. Uit onderzoek bleek dat het om een auto gaat die vanuit Weg Naar Westpunt kwam, ter hoogte van de Savaan, richting Kaminda Mgr. Dr. Amado Römer.

De bestuurder van deze auto moest op gegeven moment naar links om of naar de supermarkt te gaan of het instituut daarnaast en zag de tegenligger over het hoofd. De tegenligger ramde de auto van deze bestuurder zo hard dat de auto over de kop vloog en hierdoor tegen een andere  auto botste die net de weg op wilde rijden.

Letsel
Met behulp van de ‘rescuewagen’  van de brandweer is het gelukt om de bestuurder die over de kop ging uit haar beknelde positie te halen. Het slachtoffer is een 62-jarige vrouw die letsel aan haar hoofd en andere delen van haar lichaam heeft opgelopen. Het slachtoffer is per ambulance vervoerd naar het Sehos en is vervolgens opgenomen. Ze verkeerd in een zorgelijke situatie. De andere twee bestuurders hebben geen ernstige letsel opgelopen en hadden geen medische behandeling nodig. De politie is een onderzoek gestart naar het ongeluk.

www.versgeperst.com