• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een negentienjarige zwangere Nederlandse vrouw is gisteren op Schiphol aangehouden omdat ze bolletjes vloeibare cocaïne in haar lichaam had. De vrouw is met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar ze inmiddels al cocaïnebolletjes heeft uitgepoept. De vrouw zou halverwege haar zwangerschap zijn.

De vrouw was op de luchthaven aangekomen na een vlucht vanuit het Caribisch gebied. De douane voerde een zogeheten ‘100 procent controle’ uit van de passagiers in het vliegtuig, waarna er vermoedens ontstonden dat de vrouw drugs smokkelde. De douane droeg haar vervolgens over aan de Koninklijke Marechaussee.

Bolletjes
Tijdens verhoren ontkende ze aanvankelijk dat ze drugs bij zich had. Later verklaarde ze echter pijn in haar buik te hebben, waarop er medisch personeel bij werd geroepen. Tegen de artsen gaf ze toe dat de buikpijn mogelijk het gevolg was van bolletjes vloeibare cocaïne in haar lichaam. De toestand van de jonge vrouw is stabiel.

© ANP, alle rechten voorbehouden

11 reacties op “Zwangere vrouw met cocaïnebolletjes opgepakt”

 1. @ shadow78, als het niet zo triest was zou je je kunnen afvragen waar is de “verwekker”, waar is zijn verantwoordelijkheid en gek genoeg hoor je daar niemand over. Zou hij (de verwekker dus) hier bewust een buriku ge-creëerd hebben om zijn bolitas te burikeren naar Nederland ?

 2. iedereen kan hun mening hebben en hierop gaat het alleen om de baby en dat ze een slechte moeder is ok ik geef iedereen gelijk op die punt maar staat ff stil en probeer jezelf in haar schoenen te staan….misschien had ze niks dat ze het kindje kan bieden en ja hopeloos kan je zeggen maar ik zal die woord niet eens gebruiken want ja hoe je keert of niet is wel fout wat ze deed en moet ze god wel bedanken dat het niet verkeerd liep maar ik zal wel eerst nadenken over alle kanten van het verhaal…..iedereen denk dat een munt 2 kanten heeft maar de smalle kant is ook een kant en daar zit meestal wat wij niet zien maar ze was wel fout bezig….mijn mening

 3. Bolitas, gaat er eentje open boven de grote plas,
  Dan ga je het vliegtuig uit in een houten jas.

 4. Wat mij betreft verspeelt ze hiermee haar recht op het moederschap van de nog ongeboren baby … die is echt beter af bij een liefdevol (pleeg)gezin …. hoe achterlijk kun je zijn man … pfff .. .

 5. 19 Jaar, bolletjes slikken en zwanger??
  Dat noem ik geen vrouw, maar een heel dom kind.
  Kinderbescherming erbij voordat die baby geboren is. Geen baby verdient een moeder als deze domme trol. Er zijn zat mensen die ongewild kinderloos zijn. Dus ik stel voor de baby ter adoptie aan te bieden. Zet een leuk bedrag in het vooruitzicht en ze gaat waarschijnlijk nog akkoord ook.

 6. Gewoon aanklagen wegens poging tot doodslag.
  Absoluut geen medelijden hebben met dit soort idioten.

 7. Meteen kinderbescherming inschakelen, voor het kind geboren is.
  Al wat je ermee zit maak niet uit dat je zoiets gaat riskeren in verwachting.

 8. 19 jarige, zwanger en drugssmokkel?
  is er ook een loverboy?
  triest en schandalig te gelijk…

 9. Het zal je toekomstige moeder maar wezen …………Deze idiote straks blijven volgen in verband met het welzijn van het kind.

 10. Dan moet je toch wel heel erg wanhopig zijn??? Controle is verschrikkelijk na zo’n lange vlucht maar helaas blijft het nodig!

 11. poging tot moord !!