CURAÇAO – Politieagenten die vanmorgen te voet aan het patrouilleren waren in de straten van Otrobanda kwamen in de Conscientiesteeg een scholier tegen die op de grond lag en een steekwond had. De steekwond was aan zijn rechterzij. Ook had hij een snee aan zijn rechterarm.

De zeventienjarige scholier wie op de middelbare school zit, verklaarde aan de politie dat hij onder de viaduct in Otrobanda stond, met tien gulden in zijn hand. Op gegeven moment kwam er een man langs die het geld uit zijn hand griste en wegrende.

Dader
Iets later kwam de scholier de dader weer tegen in de Conscientiesteeg ter hoogte van een chinees restaurant. Het slachtoffer ging verhaal halen en eiste zijn geld terug. Hierna is een worsteling ontstaan waarbij de scholier gewond raakte. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling. Atrako-team onderzoekt de zaak.

De verdachte wordt als volgt beschreven:

·   Bruine huidskleur

·   Ongeveer 1.60 hoog

·   Naar achteren ingevlochten haren

·   Bruine met crème gestreept overhemd

·   Zwarte driekwart broek

·   Zwarte ‘snapbag’ pet

Tip
De politie vraagt mensen, die informatie denken te hebben over deze zaak, contact op te nemen met de politie via de recherche op telefoonnummers 8666-140/ 8666-192, 911 (24 uur) of het anonieme nummer 108.

 

 

 

 

10 reacties op “Diefstal met geweld en mishandeling voor tien gulden”

 1. favoriet vakantie land…nee hoor ,veel te hoge criminaliteit op een klein eiland,gemiddeld 1 delict per dag..laat maar…geen relaxte vakantie op curacao…laat maar

 2. . . . en we zitten gelukkig nog steeds op het 2 per 24 uur schema. . . we halen het Guiness Book of Records heus nog wel. . .

  @wiwi di pariba: voel je je aangesproken?? Even voor de Nederlanders onder ons: met “pariba” wordt op Cur nogal eens Bon Futuro (de gevangenis) bedoeld, dus wiwi misschien is dit geen handige naam in dit verband. . .

 3. @ Crimicao. Er zal helaas geen geld zijn om op vele plaatsen maar eens beveiligingscamera’s weg te gaan hangen.

  Dan hadden er meer op Schotte moeten stemmen, want die had al zijn handtekening voor de aanschaf van 200 James Bond Fords, 200 pistolen en 100 camera’s gezet. Schotte heeft zich nooit afgevraagd of er geld is, maar het kwam er wel.

 4. Curacao wordt wakker en stop het geweld!..

 5. 1.60 .. Dan moet je wel een mes bij je hebben om een boze scholier van je af te houden..

 6. CRIMICAO :Deze idioot moet op te sporen zijn, maar weet natuurlijk van niets. Er zal helaas geen geld zijn om op vele plaatsen maar eens beveiligingscamera’s weg te gaan hangen.

 7. @wiwi,

  oke, het was een beetje ongefundeert negatief, maar ik wordt ontzettend boos als ik dit soort berichten lees.

 8. Kritische houding ok … Ongefundeerd negatief is onnodig denk ik zo! Sander zoek een hobby… Liefst asap

 9. ?………………………………………..?

 10. Dushi hende
  nos mes por….