• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Voorzitter Tarzeno (Zeno) Circkens van de Curaçao Tourism and Development Foundation (CTDF), is vol lof over Fundashon Bon Intenshon van Gregory Elias. Uit een rapport van het Curaçao North Sea Jazz Festival (CNSJ) is gebleken dat het festival 40 miljoen dollar heeft gegenereerd voor de economie van Curaçao.

“Wij zijn enorm bij dat Fundashon Bon Intenshon na de resultaten van het rapport te hebben ontvangen, heeft besloten om het evenement ook in 2013 en 2014 door te laten gaan”, zegt Circkens. “Curaçao moet dit festival stevig omarmen en er het grootste evenement van het Caribisch gebied van maken.”

Steentje bijdragen
Rekening houdend dat Fundashon Bon Intenshon 5,6 miljoen dollar dit jaar heeft geïnvesteerd ten gunste van Curaçao, doet de voorzitter een oproep aan alle groepen uit onze samenleving, handel en overheid om hun steentje bij te dragen om dit evenement te vergroten en behouden. “Er zijn nu gesprekken gaande met de Cruise- onderneming Pullmantur om te kijken of zij hun schema kunnen aanpassen, zodat het schip tijdens het weekend van het CNSJF twee nachten op Curaçao kan blijven.”

Goeie intenties
Volgens de voorzitter zijn het dit soort evenementen die ons eiland groot maken. “Fundashon Bon Intenshon heeft een daadwerkelijke invulling aan haar naam gegeven, aangezien de intenties inderdaad goed zijn en niet alleen bij intenties blijven maar heeft geleid tot het CNSJF”, aldus Circkens.

6 reacties op “CNSJ genereert 40 miljoen dollar voor economie”

 1. Pabien Gregory!! Van jouw soort mensen/ondernemers moet Cur het hebben!

 2. Gregory Elias minister-president !

 3. En dan maar hopen dat de hotels hun normale prijzen houden!

 4. Zou Cooper nog een keer proberen om een deel van de glorie op te eisen?

  Hopi bon dit evenement voor het eiland, indien de hotels de volgende keer nu prijstechnisch ook eens normaal blijven doen dan loopt het misschien helemaal vol !

 5. Wie was het ook alweer, die deze oprichter van dit geweldige project zich aan politieke omkoping “Rozier” vuil maakte,was dat niet de schreeuwer PIK van de MFK.,ik kan mij vergissen.

 6. Positief nieuws!! Werd eens tijd..