• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie kreeg gisteren rond 23.00 uur een melding over een schietpartij in de Kaya Shers. Uit onderzoek blijkt dat het 44-jarige slachtoffer met zijn auto bij een woning in de straat aankwam. Plotseling werd hij verrast door een man die uit een kleine witte auto stapte waar nog twee andere mannen in zaten.

De man kwam op hem af en begon aan de autodeur van het slachtoffer te trekken. Op dat moment greep het slachtoffer, een medewerker van de gevangenis, zijn dienstwapen. De verdachte zag dat en rende terug naar zijn eigen auto, waarmee hij wegscheurde.  Terwijl de man wegreed werden er schoten gelost richting de auto van het slachtoffer. De kogels hebben het slachtoffer niet geraakt, maar wel zijn auto. De gevangenismedewerker schoot op zijn beurt terug. De politie is een onderzoek gestart.

Tip
De politie vraagt mensen, die informatie denken te hebben over deze schietpartij, contact op te nemen met de politie via de recherche op telefoonnummers 866-6219/ 866-6221, 911 (24 uur) of het anonieme nummer 108.

8 reacties op “Schietpartij in Kaya Shers”

 1. Het lijk of wapens nu een speelgoed is geworden op Curacao.
  Bijna, bijna iedereen heeft een wapen.

 2. Cur krijgt geen negatief reisadvies, want dat mag niet van Idina en Idina heeft altijd gelijk, net als Mussolini (weet ‘t even niet meer precies in ‘t Italiaans, iets met sempre ragione). Je krijgt binnenkort op Schiphol gewoon een Baretta bij je boarding-pass.

 3. Stopt iemand die gasten?
  Want nog even en Curacao krijgt een negatief reisadvies!

 4. Curacao wordt wakker, stop het geweld!..

 5. CRIMICAO : op hoeveel gemelde (!) schietincidenten zitten we inmiddels al in 2012?

 6. Ik wil ook een wapen hebben.. Heb je wel nodig!

 7. Hoppekeeeee en daar is nummer 3 in 24 uur. Ga zo door, jongens, we worden wereld beroemd. . .

 8. Alle hens aan boord!